Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért torténik ez velem? SOS

Miért torténik ez velem? SOS

Figyelt kérdés
Na szoval mar miota nem megyek ki kozossegbe nincsenek baratnoim hianyoznak a regi evek meg minden nagyon sok mindent megbantam h mindig buszke voltam veluk es most nem foglalkoznak velem :(( es most 16 eves vagyok de kb ugy viselkedek mint egy 14 eves Kerlek benneteket h segitsetek !! meg mindent elore gondolok es ez abszolut idegesito tud lenni szamomra es ettol nem tudok leszokni kerlek segitsetekk meg nagyon szegyenlos vagyok mindig

#barátnő #szégyenylős
2018. febr. 17. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolkodsz, ahogy írsz és beszélsz, akkor ne csodálkozz. Az írásod egy elhadart szófojam.
2018. febr. 20. 19:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Teljes3n megtompultam nem vagyok nyugodt 2 eves dolgokon ragodok meg jutt ak eszembe sose vagyok nyugodt jajj istenem swgits:(((
2018. febr. 20. 19:56
 3/3 anonim válasza:

Szia, ne ess kétségbe és főleg ne rágódj olyan dolgokon, amin már nem tudsz változtatni, mert nem érdemes és felőröl lelkileg. Lépj tovább! 16 éves vagy, még nem késő, hogy barátokat szerezz. Ha a suliban valamiért nem megy, járj el valahova sportolni, ahol tiszta lappal kezdhetsz. Ne legyél szégyenlős, bízz magadban és hidd el, hogy te egy értékes ember vagy. Menni fog!

Esetleg még megpróbálhatsz bocsánatot kérni a régi barátaidtól. Ha bírnak, vissza fognak venni. Sok sikert!

2018. febr. 21. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!