Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ez velem tortenik! Volt mar veletek ilyen?
Olyna szituacio amirol regen csak hallottal de legyintgettel, nem erdekelt vagy azt gondoltad “chhh en aztan biztos nem”.
Huszonot vagyok es az az igazsag, hogy beleszerettem egy nalam negy evvel fiatalabb anyukaba... Egy olyan kell akinek mar van gyereke?! Ezt sosem gondoltam volna, ugy voltam ez egybol kizaro tenyezo lesz de ezekszerint csak nem talatam megfelelo not?
Igen nagyon fiatal, az akkori baratjaval besikerult nekik es a pasi ragaszkodott a baba megtartasahoz, meg a lany sem akarta orokbe adni, elvetetni meg plane. Aztan megromlott a viszony es vegervenyesen kulon mentek, azota van vele a pici aki egy 3 eves kislany. Mellette egyetemre jar. Egyebkent nagyon szep es okos lany, nagyon aranyos pozitiv jellem igazi kincs ha lehet ilyet mondani. Sosem gondoltam volna ezt, hogy ilyen nobe szeretek bele. Ugy erzem kell nekem, annyira megtalaltuk egymast. Szerintem az erzes kolcsonos, egyenlore csokig jutottunk most komolyodna.
Gondolkodom mi legyen, meg nem keso talan kihatrallni. Nyilvan a gyerek miatt, aki nagyon aranyos olyan mint egy kis angyalka. De hogy... en plussz gyerek? Ez megremit igazabol. Az nem erdekel, hogy masok mit szolnanak, feltekeny sem vagyok vagy az anyagi resze sem gond. Csak felek picit ennyi.
Ilyen esetben van valakinek tapasztalata? Hogy a partnereteknek volt mar gyereke?
a gyakori beosztással él..kevés normális embert mutat be, de azért minden napra jut.. ma pl te vagy az..
ne félj semmitől, "csak" szeress!
Szerintem túl parázod. Egyelőre csak ismerkedtek most még nem kell abban gondolkodnod, hogy a gyerek meg anyagiak. Tekints úgy az egészet mint bármelyik lánnyal tekintenéd. aztán a többi majd alakul. Ha nagyon jó lesz vele akkor ígyis úgy is az lesz. Ha meg nem akkor...
Amire számíts. És itt számíthat a gyerek és nem egyebekben, hogy az időbeosztása nem olyan lesz, mint másnak. És ez olyan, amit el kell fogadnod. Szerintem ez a legkeményebb rész. Vinnéd valahova, de nem lehet, mert feladatok várnak rá.
6os jól írja. Az ideje eléggé be lesz osztva a gyerkőc rendezése miatt, erre fel kell készülnöd elfogadni.
Az ekkora gyerekkel tökjól el lehet lenni.
Próbáld meg, és ha nem rázódsz bele, akkor tudni fogod, hogy nem neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!