Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudom eldönteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni, hogy biszex vagyok e . Érdekel mindkét nem. Lánnyal még nem volt dolgom de gondoltam már rá. Van olyan aki hasonlóan érez?

Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 17:21
 1/2 A kérdező kommentje:
Valahogy vonzódni kezdtem hozzájuk. Ez összezavar. Van itt ilyen lány? Akit megismerhetnék?
2017. máj. 27. 00:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is gondoltam rá..

Ha megyek az utcán nem szoktam szerintem más szemmel nézni rájuk, mint a többi lány.. Szóval végig futok rajtuk és,ha valami nagyon ronda rajta pl. a cipő vagy idétlen a sminkje, járása szemet szúr, vagy, hogy hú de csinos, bár csak én lennék ilyen stb..

De volt, hogy maszturbáció közben beugrott, hogy milyen lenne lánnyal... Illetve ilyen hármasban és társai..

Plusz jó ideje nem szexeltem.. Hiányzik is és mostanában szöget ütött a fejemben, hogy egy csajt kéne keresni szexkapcsolatra...

Ha van kedved privátban beszélni, írj nyugodtan :)

2017. máj. 28. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!