Hogyan térhetek át az iszlám vallásra?
Sziasztok! Valaki tud ebben segíteni? Valakinek van tapasztalata?
Előre is köszönöm
F/19
"Azért, mert a kereszténységet nem tartják elég jó vallásnak. Nem hiteles a mi vallásunk ma már sokaknak, akiket kisbabaként kereszteltek meg. Ő csak keresztény családból származik, és csak a szent jelet vette fel, de igazából nem hisz benne."
Akkor legyen ateista, de ne árulja már el a saját kultúráját! Én is magasról teszek a kereszténységre, de soha nem vennék fel olyan vallást, ami az európai civilizáció ellensége.
21:15 Az iszlám nem az európai kultúra ellensége.
11:05 Erről is más a véleményem. Szerintem pont, hogy jobban védi a nőket az iszlám vallás, mint bármelyik másik. Itt a gyakorikérdéseken is írták már kommentekben többször.
Nővédelem? Nézzél szét Iránban. Azért mert az iszlám fanatikus nőknek teljesen természetes, hogy ő nem ér annyit mint egy férfi, és boldogan engedi, hogy kalitkába zárják védelem címén, azért még egy átlag nőnek taszító az iszlám kultúra.
Egyébként kedves kérdező, kicsit furcsa a kérdésed. Hiszel Allahban? Hiszel az iszlám tanításában? Hiszed, hogy az az igazság, vagy csak szimpatikus a vallás, mert "tiszta"?
Egyébként nem is tiszta, mivel az öngyilkos terroristák is az iszlám vallásban hisznek! Az iszlám vallás szerint minél több hitetlen pusztul el, annál jobb. Én elhiszem hogy egy iszlám szakértő ezt a véleményemet meg tudja cáfolni és előáll valami dumával hogy a dzsihad csak szellemi értelemben jelent háborút, vagy ilyesmi, de ha szétnézel a világban, nem ezt látod. Akkor a vallás máris nem "tiszta."
Amikor Mohamedről elkészült az a karikatúra, az Iszlám világ bosszúért kiáltott. Amikor a Pápa valami felelőtlen mondatot megengedett magának, hogy az iszlám vallás agresszív, a sok agressziómentes iszlám hívő a pápa lefejezését követelte. Na, így legyen neked szabad véleményed egy ilyen kultúrában. Jézust mennyit gyalázzák, csak azért mert lehet. Mert egy hívő legfeljebb elszomorodik vagy felháborodik, de nem kívánja az illető lefejezését.
Nagyon kényelmes dolog Magyarországon a kis karosszékedben ücsörögve iszlám vallást felvenni, imádkozgatni és allah ahbarozni. Próbáld ki élesben egy iszlám kultúrájú országban.
Mi bajod van neked Jézussal, aki azt mondta: Szeresd az Urat teljes szívedből, és szeresd felebarátodat mint tenmagadat? Szerintem ez egy nem keresztény embernek is tökéletes útmutatás.
Ne érts félre, nem akarom bántani a világnézetedet, pláne, ha komolyan hiszel benne, de a vallás nem egy új cipő, mielőtt felveszed, alaposan nézd meg,hogy tényleg megfelelő-e. Kívánok sok sikert a szellemi keresésedhez.
Helló! Köszönöm, hogy írtál.
Az erőszakos iszlámmal, dzsiháddal én sem értek egyet, de ez csak elenyésző kisebbsége a vallásnak, jóllehet, ha terrortámadás történik, ez senkit sem érdekel...
Jézussal, és a tanításaival semmi bajom, nekem az Egyházzal és a "keresztény" Európával van problémám, ami teljesen kifordult magából, azt hiszem, ebben egyetérthetünk.
Átgondolom még ezt a dolgot többször is, és jobban utánaolvasok a dolgoknak, mert tudom, hogy ha felveszem az iszlámot, akkor onnan nincs visszatérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!