Hogyan térhetek át az iszlám vallásra?
Sziasztok! Valaki tud ebben segíteni? Valakinek van tapasztalata?
Előre is köszönöm
F/19
Na jah,ilyenen már én is gondolkodtam.átakartam térni a buddhizmusra.Én például megvagyok keresztelve,elsőáldozásom volt,megvagyok bérmálva.És mostanában egyre többet gondolok arra,hogy milyen lehet más vallás..és pont a buddhizmusnak olvastam utána,mert megtetszett a meditálás,a gondolkodás,a béke és a nyugalom.És ugye ha utánaolvasok,meg gyakorlom a vallást,akkor az azt jelenti,hogy én buddhista lettem a saját erőmből,a saját törvényeim szerint.Nekem nem lényeg,hogy én hivatalosan keresztény vallású vagyok,ha a szívemben más van,akkor más van és kész..lehet,hogy ez inkább ateizmus,mert nehezen hiszem el a hihetetlen és az elképzelhetetlen dolgokat..bár szeretek álmodozni.
Szóval tanulmányozd,olvass utána az iszlám vallásnak,és később találkozz iszlám vallásúakkal,utazz Indiába meg ilyen helyekre,és keress fel egypár ilyen az iszlám valláshoz tartozó nevezetességeket,helyeket(biztos van,most pld.-t nemtok írni).És akkor ha a szívedben iszlám vallású vagy,akkor az vagy és kész..senki el nem téríthet:D
Első válaszoló: köszönöm a kommentedet, utánaolvasok a dolgoknak. Keresztény vagyok hivatalosan, voltam elsőáldozó, de bérmálkozó nem, de úgy gondolom, hogy a keresztény vallás kifordult magából, az iszlám pedig egy nagyon tiszta vallás, ezért szeretnék áttérni.
Második válaszoló: szintén köszönöm a kommentet, nem pusztulok el :D.
Indiaba miert kene elmenni? Ott nincs annyi muszlim.
Szerintem jol fontold meg, sokat nezz utana mielott meghoznad a dontesedet.
Ha már iszlám lettél, akkor már nem térsz át garantáltan egy vallásra sem. Egyébként vannak a Gyk-n iszlámok, biztosan segíteni fognak.
Miért is akarsz áttérni?
19 éves keresztény fiú át akar térni az iszlám vallásra?
Szomorú..
Miért nincsenek ma már igazi, jó keresztény emberek? Mi ez a nagy "térjünk át más vallásra, a sajátomat lesz*rom" divat? Felháborító.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!