Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tennél ha kiderülne, hogy...

Mit tennél ha kiderülne, hogy Isten nem szeret téged?

Figyelt kérdés

2018. szept. 22. 20:33
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
8%
Elmondom, én sem igazán szeretem.
2018. szept. 22. 22:17
 12/35 anonim ***** válasza:
a mai embernek át kell értelmeznie a vallás fogalmát. lehet hogy saját magadhoz szólsz, és az elme teremtő erejével valósítod meg a dolgaid. lehet hibásan, kiskoromból tanult keresztény imával adok hálát esténként annak amit megélhetek, ami ugyanúgy esélyes egyszeri alkalomként, (egyszer élsz) mint újult erővel hasonlót véghezvinni, (újjászületés) vagy épp belecsapni valami hasonlóba máshol (más diemenziók talán) ... mind lehetőség, ne gondolkodj beszűkülten mert talán majd kiderül. és egyébként nem hinném hogy bármiféle teremtő sajnálná hogy megcsinált, ergo nem szeret, mert akkor hatalmában állt volna nyom nélkül eltörölni akár
2018. szept. 22. 22:19
 13/35 Metionin ***** válasza:
53%
Nem hatna meg, szeretem én magam helyette is :D
2018. szept. 22. 22:23
 14/35 anonim ***** válasza:
74%
Mivel ez soha nem fog megtörténni, ezért ilyennel nem kell foglalkoznom.
2018. szept. 22. 23:43
 15/35 anonim ***** válasza:
56%
Technikai kérdés: hogy derülhetne ki egyértelműen és világosan, hogy szeret/nem szeret?
2018. szept. 23. 04:33
 16/35 anonim ***** válasza:
34%

Abból, hogy az élethez szükséges feltételeket egyaránt biztosítja, a "rossz" embereknek is, és azoknak is akik igyekeznek szépen élni.

(Máté 5:45) . . .mivel ő felhozza a napját gonoszokra is, jókra is, és esőt ad igazságosaknak is, és igazságtalanoknak is.

(Lukács 6:35) . . .mert ő kedves a hálátlanokhoz és gonoszokhoz. /is/

ezzel az erővel azonnal lezárhatá az életüket, de esélyt ad, hogy gondolkozzanak el, amíg idő van rá.

2018. szept. 23. 07:31
 17/35 anonim ***** válasza:
26%
Feláldoznám ezt a 23%-os idiótát, akiből folyamatosan csak a határtalan hülyeség árad. Tipikus középkori ember. Semmi köze a XXI. századhoz.
2018. szept. 23. 10:25
 18/35 anonim ***** válasza:
29%
igen 17, mert a XXI. századi ember, aki öldököl, káromkodik, csapkod maga körül artikulálatlanul, mint egy idióta
2018. szept. 23. 10:29
 19/35 anonim ***** válasza:
6%

Időpont ma 10:29

Állítsuk szembe az inkvizíciót a káromkodással. Igazad van! Egyértelműen a káromkodás a rosszabb.

2018. szept. 23. 10:31
 20/35 anonim ***** válasza:
63%

"Feláldoznám ezt a 23%-os idiótát, akiből folyamatosan csak a határtalan hülyeség árad."

Tudod, Te aki nálam okosabbnak tartod magad, attól várja az ember legkevésbé az olyan szavakat, és megnyílvánulásokat, amilyeneket leírtál.

Egyébként legyek középkori ember, tiszta lelkiismerettel, és békés természettel, mint az újkor embere, mint amilyen Pl Te is.

Nekem nagyon tetszik ez a középkori stilus, az amit Jézus tanított a megbocsátásról, és arról, hogy a szelidek azok akiknak nagyobb a békéjük, mint akik gorombáskodnak.

Sokkal nagyobb erő kell az embernek visszafognia magát, mint kirohanásokban megnyílvánulni.

Ellenben Jézus olyan csapsokat mérhetett volna a gyilkosaira.... De nem tette. Így legyőzte azokat akik mások életét mocskolják, vagy épen elveszik.

2018. szept. 23. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!