Mi értelme van a házasság előtti tisztaságnak, ha már egyikünk sem szűz?
Figyelt kérdés
Valaki elmagyarázná, hogy ha már beleestünk ebbe a hibába, miért kell úgy tenni mégis, mint aki szűz? Nekem is, és a barátnőmnek is volt előző kapcsolata, és mindketten túlestünk már több szexen is, de ő ragaszkodik ahhoz, hogy velem "tisztán" akar az oltár elé állni. Én is vallásos vagyok, de akkor már nem tökmindegy, ha már mással amúgyis megtörtént korábban? Hogyan magyarázzam el ezt neki?2018. szept. 14. 18:39
41/42 Alex Fly válasza:
Figyelj kérdező! Miért nem vagy őszinte? Miért kell itt terelni?
Feltehetted volna a kérdést úgy is, hogy mindenki megértse, mit is akarsz:
"Az a helyzet b....átokmegb hogy szeretnék megfektetni egy csajt a meggyőződéseb hite és akarata ellenére. De ő ragaszkodik Isten igéjéhez -de már egyszer elbukott, tehát ugye neki már úgyis mindegy. Szóval nem értem, miért emleget holmi házasságot ahelyett, hogy az ágyamba ugrana? Neki mindegy, nekem meg jól esne, ha felpróbálnám. Én már nem foglalkozom azzalb mit mondott az Úr, hogyan kellene őt is eltávolítani tőle egy numera erejéig?"
Valahogy így kellett volna kiírnod...
42/42 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!