Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki nem veszi fel a keresztjét...

Aki nem veszi fel a keresztjét, vagy a kínoszlopát?

Figyelt kérdés

Szervusztok. Olvastam pár nappal ezelőtt, egy tanúnak a válaszát, amiben a Bibliából ismert sorokat, egy számomra teljesen vadidegen sorokkal láttam leírni. Valahogy úgy volt, hogy "Aki nem veszi fel a kínoszlopát, az nem lehet a követőm"

Mi ez a kínoszlop dolog? Nem egyértelmű, a kereszt, én eddig még ezzel nem is találkoztam semmilyen formában sem. Minden fordításban a kereszt szó van, szinte teljesen azonos mondatban leírva.

2018. szept. 7. 13:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%

"Ezt jól mondtad. A világb elismert emberei. Azonban azt számít, hogy Isten mit gondol erről, és mit tart valósnak."

Gondolod, hogy Isten a kínoszlopot tartja valósnak? Ezt neked esetleg személyesen kijelentette, vagy valamelyik szektás vezetőnek?

Ha pedig csak az iménti kitételed számít, akkor miért próbáltáltad #6-os hozzászólásodban nyelvészkedéssel és másokra való hivatkozással bizonygatni a kínoszlopot?

2018. szept. 8. 11:57
 12/12 anonim ***** válasza:

"Ha az egyházak elkezdenék ezt alkalmazni, bizony hatalmas érdekességek történnének...."

jaja, másnapra kipucolnák a tagok 50%-át, aztán a következő nap a maradék 50%-át és így tovább.

Mondjuk hasznosnak hasznos lenne, hátha akiket kirúgnak esetleg hasznosabban töltenék a szabadidejüket.

2018. szept. 8. 22:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!