Hogy is van ez? (lent)
"Szűz Máriának valami jó is volt abban, hogy ő az Isten anyja?" - kérdezte valaki.
Ha mi valamennyien Isten teremtényei vagyunk, akkor hogyan szülhetett egy teremtmény egy Istent, ha Mária Isten anyja?
Egy teremtmény Isten anyja????
Itt a klasszikus kérdés: a tyuk, vagy a tojás?
40.Mièrt vergődsz enyire?
Nem vagy biztos a kritikádban?
Ti állítjátok,hogy Jèzus azután lett Isten amiután az ègbe ment.
Mària azelőtt szülte 33,5 èvvel.
Jèzus emberfiának nevezte magát mindig.Akkor Mária,hogyan is szült Istent.
Jèzus az Isten elsőszülötje volt,ès rèszt vett a legelső teremtèsben.
Jèzus az első ember teremtèsèn rèszt vett ahonnan Mária is származik,sőt bünöskènt,mert velünk eggyütt bűnt örökőlt Ádámtol.
Mària a sokközül egy volt aki a hüsège rèvèn ès a David leszármozottjakènt megkapta azt a kiváltságot,hogy Ö szülje meg Isten Fiat.Ezèrt nevezte magát emberfiának.
Ugyanis amit Mària tett emberi volt.
Amit Isten tett a szelleme által az Isteni volt.Máriának a dolga az volt,hogy Isten Fiat testè nevelje a mèhèben,hogy rajta keresztül lassák az Atyát.
János.12:45."ès aki engem lát,azt is látja,aki küldőtt engem".Hogy látva a szemükkel,higgyenek neki.
Jèzust láthatová teszi,hogy emberi testben kèri az Atyát,hogy higgyenek neki.
János.11:42."Igaz,tudom,hogy mindig meghalgatsz.Ezt csak az itt álló sokaság miatt mondtam,hogy elhiggyèk,hogy te küldtèl engem".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!