Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy is van ez? (lent)

KZitus kérdése:

Hogy is van ez? (lent)

Figyelt kérdés

"Szűz Máriának valami jó is volt abban, hogy ő az Isten anyja?" - kérdezte valaki.

Ha mi valamennyien Isten teremtényei vagyunk, akkor hogyan szülhetett egy teremtmény egy Istent, ha Mária Isten anyja?

Egy teremtmény Isten anyja????

Itt a klasszikus kérdés: a tyuk, vagy a tojás?

2018. aug. 20. 15:15
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

40.Mièrt vergődsz enyire?

Nem vagy biztos a kritikádban?

Ti állítjátok,hogy Jèzus azután lett Isten amiután az ègbe ment.

Mària azelőtt szülte 33,5 èvvel.

Jèzus emberfiának nevezte magát mindig.Akkor Mária,hogyan is szült Istent.

Jèzus az Isten elsőszülötje volt,ès rèszt vett a legelső teremtèsben.

Jèzus az első ember teremtèsèn rèszt vett ahonnan Mária is származik,sőt bünöskènt,mert velünk eggyütt bűnt örökőlt Ádámtol.

Mària a sokközül egy volt aki a hüsège rèvèn ès a David leszármozottjakènt megkapta azt a kiváltságot,hogy Ö szülje meg Isten Fiat.Ezèrt nevezte magát emberfiának.

Ugyanis amit Mària tett emberi volt.

Amit Isten tett a szelleme által az Isteni volt.Máriának a dolga az volt,hogy Isten Fiat testè nevelje a mèhèben,hogy rajta keresztül lassák az Atyát.

János.12:45."ès aki engem lát,azt is látja,aki küldőtt engem".Hogy látva a szemükkel,higgyenek neki.

Jèzust láthatová teszi,hogy emberi testben kèri az Atyát,hogy higgyenek neki.

János.11:42."Igaz,tudom,hogy mindig meghalgatsz.Ezt csak az itt álló sokaság miatt mondtam,hogy elhiggyèk,hogy te küldtèl engem".

2020. ápr. 4. 17:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!