Mit jelent ez az ige? Segitene valaki? "Legy joakaroja a te ellensegednek hamar, a mig az uton vagy vele. "
8!
Van egy világi mondás: A jó pap is holtig tanul.
Nem vagyunk egyformák, különbözőek a képességeink, van akinek több jutott, neki többel is kell majd elszámolnia, van akinek kevesebb van. Vannak tanítók akik értik és ezért magyarázhatják is az Írásokat és vannak akik őket hallgatják. A megtérés és újjászületés nem azt jelenti, hogy egy csapásra megértünk mindent a Bibliából. Jó ha valakinek vannak kérdései és ezeket fel meri tenni.
Koszonom! :)
Regen olvastam ezt az iget.
Mar nagyon regota csak a zsoltarokra van szuksegem...
Es valoban nagyon sok iget nem ertek,de tisztanlatasom van.
Viszont az utobbi idoben ugy erzem az Ur bolonda tesz,hogy bolcse lehessek,remenykedem ez a celja!
Az Ur Jezus aldjon meg mindenkit!
*Es valoban nagyon sok iget nem ertek,de tisztanlatasom van.
Komoly,bizonyítottan Isten prófétája nem meri ezt így leírni, aki több tíz éve emberek százezrein segítettt.
Kicsit gondolkodj el, hogy mit írsz le. Nekem mindegy, mert neked kell számot adni róla. Gondoltam szólók, hogy megcsalattatásba ne ess.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!