Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit csináljak a szentirással...

Mit csináljak a szentirással ha nem kell?

Figyelt kérdés
Jehova tanuitol kaptam egy szentirást még kb 3 éve, úgy tudom hogy a jehova tanui nem hisznek Jézusban és a szentirásukban sincs Jezus , de én hiszek Jézusban, mit csináljak.a szentirással? Baj ha kidobom? Vagy égessem el? Eladni nem akarom, olyan ismerősöm sincs akinek szüksége van rá

2018. júl. 7. 15:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%

Csak egy könyv, ha nem kell, kidobod, leadod papírgyűjtésen vagy amit akarsz. Nem bálványozunk könyveket keresztényként.

Egyébként az ő fordításukban is szerepel Jézus, bár pár verset valóban átírtak, így nem túl jó fordítás.

2018. júl. 7. 15:35
 2/21 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem add oda a JT-knek, ott álldogálnak az állványuk mögött, mondd, hogy köszönöd, nem kéred. Kidobni nem jó, a tűzoltóknak meg jó néha egy kis pihenő.
2018. júl. 7. 15:36
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
Vagy add oda standoló jehovásoknak, vagy szelektívbe tedd!
2018. júl. 7. 16:01
 4/21 anonim ***** válasza:
55%
Én nem adnám vissza a standoló jehovásoknak, mert azzal hozzájárulok ahhoz, hogy továbbadják valakinek. Jó, oké, nem azon az egy példányon fog múlni, de akkor is. Nem adnám vissza jó szívvel. Inkább a szelektív kukát javaslom, vagy azt, hogy add le egy papírgyűjtésen.
2018. júl. 7. 16:38
 5/21 KZitus ***** válasza:
22%

Ha nem kell miért fogadtad el?

" jehova tanui nem hisznek Jézusban és a szentirásukban sincs Jezus ,..." - ezt soha nem tudnád bizonyítani...

Mi Jehova tanúi azt mondjuk minden embernek, hogy Krisztus már jó ideje uralkodó király, a Jelenések könyve részletesen ír erről, hamarosan itt a földön is átvesz minden hatalmat...erről is ír. De ezt sem hiszik többen. Vajon ha eljön, mit szólnak ehhez az ilyen emberek? Hamarosan meglátjuk!

2018. júl. 7. 16:41
 6/21 A nép hiteője ***** válasza:
23%

Latjatok, siman atsiklanak afolott, hogy tobb szaz helyen atirtak a Bibliat es meg nekik all feljebb. xd

Szerintem nyugodt szivvel dobd a kukaba legalabb masokat se tud felrevezetni.

2018. júl. 7. 17:02
 7/21 anonim ***** válasza:
17%
2018. júl. 7. 17:03
 8/21 anonim ***** válasza:
33%
Rosszul tudod. Hisznek Jézusban és a Bibliájukban mindenütt ott van Jézus, ahol a többiben is. Elég, ha kinyitod az evangéliumoknál és beleolvasol, és te is meggyőződhetsz erről. Valaki nagyon csúnyán hazudott neked.
2018. júl. 7. 17:11
 9/21 A kérdező kommentje:
Azért fogadtam el mert akkor még nem tudtam rég volt már kb 3-
2018. júl. 7. 17:39
 10/21 A kérdező kommentje:
Éve és akkor meg nem voltam ezekkel tisztaban bent állt a szekrényben és kész de most hogy már tudom.hogy átirták a bibliát meg amiket hallok roluk inkabb ne is legyen töluk semmien könyv, egyébként ebböl az irásodbol is latszik hogy mennyire félrevezetőek vagytok Jézus mért jönne le a mennyböl hogy uralkodjon a földön?
2018. júl. 7. 17:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!