Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Létezik olyan, hogy az imádság...

Létezik olyan, hogy az imádság elkezd "TESTET ÖLTENI ÉS MEGELEVENEDIK A MEGOLDÁS, amit sokáig nem érzékeltem"?

Figyelt kérdés
A számomra legszimpatikusabb római katolikus pap szentmiséjén hirtelen felderengett előttem, hogy mit kell javítani az egyik emberi kapcsolatomon. (Addig hiába kerestem a választ, csak szerencsétlen erőlködés volt.) Ezzel az ismerőssel a lakásomban igen nehezen tudtam csak imádkozni, "szájzárat" éreztem, amit nehezen oldottam fel, de végül valahogyan sikerült mégis.

#mindennapi kenyerünk
tegnap 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, létezhet ilyen, de ezt a példád is mutatja.

Bár az ilyen "szájzárban" nem hiszek, de Isten segíthet az imákon keresztül.

tegnap 18:07
 2/2 anonim válasza:
Igen, spirituális szempontból létezhet ilyen élmény. Az imádság "testet öltése" azt jelentheti, hogy a hosszú ideig tartó ima vagy meditáció hatására belső változásokat tapasztalsz, és a megoldás vagy válasz valamilyen formában "megjelenik" (pl. felismerés, esemény, jel). Ez szubjektív, hitbéli tapasztalat, és gyakran a tudatalatti vagy a megváltozott nézőpont hozza elő. Ha így érzed, az a hited és lelki utad része lehet.
ma 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!