Számodra Isten a szívedben az első helyen van?
Figyelt kérdés
Szerinted képes lennél akkor is imádni Őt ha úgy járnál mint Jób(hogy elveszted az egészséged,a családod,a vagyonod)illetőleg a halálos ágyadon is képes lennél teljes erődből felé menni,nem vágyakozva arra,hogy de jó lenne még élni és jól érezni magad?máj. 22. 16:00
1/6 anonim válasza:
Az emberbe biologiailag nincs betaplálva az hogy higgyen ez egy biztosnág forrás egy hovatartozás ami választ adhat válaszaidra szerintem ha tul sokszor megharap a kutya félni fogsz tőlük ha tulsok fájdalom ér az életbe elveszted a mindenható iránti hited, ez az én véleményem 16/f
2/6 anonim válasza:
Az én szívemben a teremtő Isten van, aki nem kér tőlem és nem okoz nekem ilyesmiket. Nem is hibáztatom őt, ha baj ér!
Az életbe kapaszkodni miért lenne bűn, Isten ajándékát nem illik eldobni!
3/6 anonim válasza:
Én vagyok az első saját magamnak. Jób története nekem borzalmas.
4/6 anonim válasza:
Ha Isten végtelen, aligha férne el a szívemben.
5/6 IstenGyermeke1 válasza:
Jajj, a kérdező mennyire nem érti Jób történetét.
Az Isten nem elvesz. Hanem szeret és ad.
6/6 anonim válasza:
5
Lásd:
Özönvíz
Elsőszülöttek halála
Kánaániták lemészároltatása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!