Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A nazarénusok általában mit...

A nazarénusok általában mit dolgoznak?

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy általában milyen szakmákban dolgoznak a nazarénus vallásúak? Mivel ha jól tudom a nők nem dolgoznak meg egyetemre se nagyon mehetnek, így gondolom az apuka tartja el az egész családot.

#munka #Nazarénus #nazarénusok
tegnap 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Én akiket láttam rendszeresen balatonfelvidéken, mind szakát tanult, kőműves, ács, villanyszerelő stb.

A faluban közösen felépítették kalákában az óriási 3 szintes házaikat.

tegnap 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:

ez egy gasztroangyal rész róluk

https://www.youtube.com/watch?v=ulzdt-4qr2c

tegnap 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenfélét, ami tisztességes és nem igényel vasárnapi munkát. Utóbbi alól az állattartás és az egészségügy kivétel. És hamarabb mennek egyetemre, minthogy egy telefonos közvéleménykutatóban dolgozzanak. Az egyetem megítélése változott az utóbbi években a körükben.

Nincs olyan, hogy egyáltalán nem dolgoznak a nők. Mindenkinek a körülménye függvénye, gyakori eset, hogy a nagycsaládban az anyuka otthon besegít a férje vállalkozásába.

ma 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!