Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak olyanok akiknek szimpat...

Vannak olyanok akiknek szimpatikusak Jehova tanúi, de néhány dolgot nem tudnak elfogadni és ezért nem lesznek csatlakoznak hozzájuk?

Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 22:37
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
71%

Jézus dicsőségét. Ő volt az, aki azt mondta: Itt vagyok én, küldj engem. Ésaiás előre megjövendölte azt is, hogy a vele küldött üzenet süket fülekre fog találni.

2018. júl. 3. 20:12
 32/35 Rachel Warner ***** válasza:
68%

" Miért kellene, hogy kijavítsalak? Jó neked úgy ahogy van, majd aszerint kapod az ítéletet, amit képviselsz!"

Ha az állítólagis istened létezik és tényleg annyira marha igazságos,amennyire hangoztatjátok,akkor ezért a kijelentésedért és magatartásért úgy vág téged tűzre,mint egy darab farönköt. Hogy van pofád ilyet írni? Tehát te szándékosan nem igazítod ki,hogy meg legyen ítélve? És amikor ilyeneket írsz,akkor a szerelmetes jehovád eltakarja a szemét és nem látja,vagy azt hiszed,hogy te ezt megengedheted magadnak és majd isten azt ítéli el,akit te bediktálsz neki,vagy ő is akkora igazságtalan tajtparaszt,mint te,vagy nem is létezik. Lehet válogatni a lehetőségek közül,de számodra egyik se kecsegtet fényes jövővel,szal a helyedben mélyen kussolnék.

2019. jan. 26. 13:48
 33/35 HutOfBabaYaga válasza:

Nem a tetteink aszerint?

És nem szívünk szándéka szerint?

2020. dec. 19. 18:20
 34/35 A kérdező kommentje:
Részleteznéd a kérdéseidet?
2020. dec. 19. 20:07
 35/35 HutOfBabaYaga válasza:

Szia! #33. vagyok.

Ha tőlem kérdezed, akkor ez lenne:

A #26.irja, hogy "majd aszerint kapod az ítéletet, amit képviselsz!" És ez itt egy hosszabb elméleti huzakodásra lett mondva...

De hát nem úgy van ez, hogy az eszmék helyett inkább a véghezvitt tetteink és szívünk szándékai szerint ítéltetünk...?

2020. dec. 20. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!