Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » REFORMÁTUSOK! Valaki segítene?...

REFORMÁTUSOK! Valaki segítene? Lélekben teljesen elvesztem.

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 16:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hopsz a választ meg lehagyom...szép vagyok, de felismertem a vétségem és már javítom is...:)

Nem vesztél el lélekben kedves kérdező, én veled vagyok az biztos(bár sokan rajtam kívül), és Isten is, ami pedig a legfontosabb az ember életében. Ott van hozzád olyan közel, amire nem is gondolnál, a szívedben lakozik, és segít ha baj van, de ehhez hinned kell a létét. Képes vagy rá, hiszen eddig is ment, ez nem tűnik csak úgy el, az emberből. De bármi is történt veled ami miatt meggyengültél, nem kell magad emészd. Ha más hibájából/Természet "erői" miatt vagy mélyponton, akkor felesleges az egész, hiszen ha te nem követtél el "bűnt", akkor neked nem kell rosszul érezd magad. Ha pedig te vétettél, akkor bánd meg őszintén, és soha többet ne foglalkozz vele, nem a te hibád, nem tehetsz róla, mert senki sem tökéletes. Lehet arra törekedni, hogy az légy, de az hosszú út, és fel kell ismerned az igazságot, hogy képessé válj rá. Létezik egy könyvet, egy tanítás, ami megtisztíthatja a nézeteket a tévedéstől, az élet tévedéseitől. Rád erőltetni nem fogom, de ha érdekel, akkor jelezz és adom. :)

üdv

25/F

2010. jún. 18. 12:45
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ! csak nem a Biblia? :D Mondjuk nem hiszem, hogy arra gondoltál. De szívesen elolvasnám...
2010. jún. 18. 14:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha komoly az érdeklődésed, akkor legyen! :)

Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége.

[link]

üdv

25/F

2010. jún. 18. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!