Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tehet egy hithű, vallásos...

Mit tehet egy hithű, vallásos nő, ha leszbikus vágyai vannak?

Figyelt kérdés

2018. jún. 8. 17:09
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
13%

"igazából a biblia sehol nem mondja, hogy a homoszexualitás bűn. annyit mond, hogy az fura. de azt se magyarázza meg, hogy miért"

Talán érdemes lenne egyszer elolvasnod a Bibliát ;)

2018. jún. 16. 20:59
 32/49 anonim ***** válasza:

#29"... ha Jézus homokos? "

Sokan vádolják azzal a Római katolikus egyházat, hogy eltávolodott az etedeti tanítástól államvallásá válása miat (380 tájékán, Nagy Konstantin nyomán). Mondják, hogy a keresztény eszméket a Római birodalomban elterjedt és elfogadott hagyományokhoz, szokásokhoz igazították, ezzel biztosítva monopóliumának könnyű bevezetését.

A 308-as konstantíni türelmi rendelet előtt a kereszténység szenvedte a legnagyobb üldöztetést.

Ugyanekkor a római uralkodó osztály hírhedt szélsőséges, heterón túlmutató szexuális élvezetek hajszolásáról Persze nem akarom a fajtalankodást összemosni a homoszexuális aktussal, de az utóbbit is "művelték".

Jézus egész élete tanitás. Gyakorlati példáját mutatta annak az életnek amit tanított. Csak erről szólt élete, hisz ezért testesült. Ebben az értelemben nincs értelme a magánéletét megkülönböztetni. Ha homoszexuális lett volna, az is tanításai részét képezné. Nyilvános lett volna. Követőinek nem lett volna oka ezt meghamisítani, hisz az urakodó osztály szoksaival ez nem ellenkezett. Talán államvallásá is előbb vállhatott volna... Tudnánk róla.

2018. jún. 17. 17:46
 33/49 anonim ***** válasza:
#33 akkor aszexuális és aromantikus volt. de ezt sem tanítja
2018. jún. 17. 17:52
 34/49 anonim ***** válasza:
33 én voltam, bocs :D 32-nek ment
2018. jún. 17. 17:52
 35/49 anonim ***** válasza:
71%
Okés okés , de akkor sem tiszta ez nekem. Isten és Jézus jók.! Megteremtenek milliárdnyi embert, akik közül a 4 százalék homokos. Elmeletileg ez így van. Elvárják tőlük, hogy ne a belső kényszer szerint cselekedjenek. Gondoljatok már bele, a homokososok, pl egy férfi, ugyanazt érzi egy nő iránt , amit egy nő érez egy férfi iránt. Hogy lehetne ennek ellen àllni,??????? Én ugyan a nőket szeretem, de nem tudnám elképzelni, hogy ne róluk Almodoznek. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem tudok bűnösként gondolni azokra az emberekre , akik ugyanezt az érzést élik meg
2018. jún. 17. 23:40
 36/49 anonim ***** válasza:
50%
Ezért gondolom azt, hogy Isten és Jézus valószínűleg homoszexuális ok
2018. jún. 17. 23:52
 37/49 anonim ***** válasza:
#37 ezek után még csodálkozik bárki is, hogy sokan elutasítják a katolicizmust?
2018. jún. 18. 07:26
 38/49 anonim ***** válasza:

Ezek utén még érdekesebb, hogy elutasítják a katolicizmist, mert az adott válaszoló nem katolikus.

De nem is írta, hogy az lenne. Szóval te is egy nagyon értelmes egyén lehetsz.

Mivel úgy sejtem, hogy az iróniát sem sikerül felfognod, ezért elmondom, hogy utóbbi "bókom" az volt.

2018. jún. 18. 08:43
 39/49 anonim ***** válasza:
52%
bocs, hogy feltételeztem, hogy ha valaki, akkor egy katolikus dobálózna pokollal
2018. jún. 18. 09:03
 40/49 anonim ***** válasza:
0%
Semmi gond, ebből is csak az süt, hogy mennyire tele vagy előítélettel és rosszindulattal. Pont a katolikusok szoktak dobálózni legkevésbé a pokollal, mivel a katolikus teológia szerint hitből és jócselekedetek által üdvözülhetünk. Egy katolikus szerint üdvözülhet egy bantu őslakos is, ha Istennek tetsző életet élt. Egy neoprotstáns szerint pokolra kerül, mert nem hitt Krisztusban és nem fogadta el személyes megváltójának.
2018. jún. 18. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!