Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tehet egy hithű, vallásos...

Mit tehet egy hithű, vallásos nő, ha leszbikus vágyai vannak?

Figyelt kérdés

2018. jún. 8. 17:09
1 2 3 4 5
 11/49 A nép hiteője ***** válasza:
5%
Hogyan lehet csillpatinai? Ujja is vagy szuletve es a Szentlelekkel is kozosseged van, vagy csak mezei templombajaro vagy?
2018. jún. 8. 19:44
 12/49 KZitus ***** válasza:
67%

Szia

Mivel itt tetted fel a kérdésedet, biztosan érdekel az is, mi az Isten véleménye a helyzetről, és egyben segítsége is a számodra.

Amikor olyasmire "hajt" a bűnre való hajlamunk, amit sajnos örököltünk, akkor sokat segít a Bibliában leírt emberek történetei, azt illetően, Isten hogyan tekinti az esetünket, mert Isten nem változik, és a helytelenségről a véleménye sem, mindegy hogy ma, vagy ezer évekkel ezelőtt történt.

Ma nem szól le Isten nekünk mint Káinnak, de tanulhatunk abból, amit Isten mondott neki. Látta a rosszra való hajlamot Káinban, ezért figyelmeztette erre(nekünk meg leíratta, hogy tanuljunk belőle).

Azt mondta neki:"... ha nem cselekszel jót, akkor a bűn ott lapul az ajtónál, és uralkodni akar feletted. Felülkerekedsz majd rajta?”1Mózes4:7

A válaszod nálad van! Tudsz uralkodni rajta? Káin nem tudott. Learatta a következményét...

2018. jún. 8. 19:51
 13/49 A kérdező kommentje:
Jajj, Zitus tisztában vagyok ezzel is,épp ezért szeretnék harcolni ellene. És ehhez a harchoz valami vígasztaló, és/vagy praktikus, gyakorlati tippet,tanácsot szerettem volna, erre te rám íjesztessz,pont azzal amitől félek, hogy még nagyobb bűntudatom legyen😵 Ejnye-bejnye...😢
2018. jún. 8. 22:03
 14/49 anonim ***** válasza:
80%
nagyon sajnállak kérdező, amiért úgy érzed, meg kell változnod egy képzeletbeli apafigura miatt
2018. jún. 8. 22:53
 15/49 anonim ***** válasza:
70%

Ha rám hallgatsz felteszed ugyanezt a kérdést a szexualitás rovatban is. Ott értelmes válaszokat fogsz kapni.

A Bibliának pedig a lelki részét kell követni, nem a testit, amely csak a több ezer évvel ezelőtti közel-keleti erkölcsi szokásokat tükrözi. Ha élsz az Istentől kapott szabad akarattal és kiéled a vágyaidat (amiket szintén Istentől kaptál), és Isten ezért megbüntet, akkor Isten a s3ggfej és nem te.

2018. jún. 9. 10:08
 16/49 anonim ***** válasza:
74%
Bűn amikor Fájdalmat és szenvedést okozol másnak. Örömet okozni magadnak és másnak nem bűn. Miért is lenne az?
2018. jún. 9. 10:09
 17/49 KZitus ***** válasza:
8%

Kedves kérdező :-)

Sajnálom ha megijjesztettelek, nem volt szándékom. Ha így történt elnézésedet kérem.

Praktikus segítségedre lehet, ha: amikor kísértést érzel képzeld el magad mellett Krisztust, és gondolatban kérdezd meg tőle: most mit tegyél? Kérd Isten zegítségét, éa tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy elkerüld a kísértést jelentő helyzeteket. Szerinted? fog menni? :-)

2018. jún. 9. 14:31
 18/49 anonim ***** válasza:
25%

Nekem nem voltak homoszexuális vágyaim, de szerintem e tekintetben a szexuális vágyak nem különböznek.

Ugyan azt tudom mondani mint heterő esetben:

Megelőzni kell azt, hogy felfokozódjanak.

1. Vedd észre, hogy valami ösztönöz a szexre. Sajnos folyamatosan minden irányból ezt öntik ránk: tévé, mozi, palakát, magazin, reklám...

2. Állítsd le a fantáziálgatást.

3. Csatornázd át a felgyülemlett energiáidat szellemi tevékenységekbe

4. Egyensúlyozt tested vegetatív idegrendszerét testmozgással, légzési gyakorlatokka.

2018. jún. 9. 15:45
 19/49 anonim ***** válasza:
62%
Szia, kedves kérdező. Abba gondolj bele, hogy miért lettél ilyen? Miért alkotta meg az Úr a homoszexualitást? Komolyan gondoljátok hogy azért, hogy próbára tegyen titeket? Isten a saját képére teremtette az embert. Mivan akkor , ha isten maga is részben homoszexuális. Hisz ő isten, azt tesz amit akar. Én azon a véleményen vagyok, hogy élvezd az életet, éld ki a vagyaidat, szexelj nőkkel. még ha bűn is lenne, az öreg úgy is megbocsajt. Élvezd az életet, azért élsz. Nem lessz ebből semmi baj, én veled vagyok. Majd a végitéletnél, fogd ràm az egészet :) engem úgyse engednek be a mennyországba az tuti :)
2018. jún. 10. 23:27
 20/49 anonim ***** válasza:
0%

"De míg a heteroszexuális vágyakat házasságban nyugodtan ki lehet élni,addig a homoszexuális vágyakra nincs "gyógyír"."

Attól függ, milyen heteroszexuális vágyakról van szó. Ha pl. valaki csoportszexre érez hajlamot, vagy pedofil fantáziái vannak, arra sincs "gyógyír". Itt igazából az lenne a lényeg, hogy fel kell ismerni, mi az egészséges, mi az Isten szerinti szexualitás (milyennek tervezte el Isten), és a torz dolgoknak nem szabad helyet adni még gondolatok, fantáziálgatások szintjén sem.

Egyébként, ha érdekel, el tudom neked küldeni A szeretet illúziója c. könyvet pdf formátumban (ha küldesz egy emailcímet privátban).

2018. jún. 12. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!