Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ez nem szomorú?

Szerintetek ez nem szomorú?

Figyelt kérdés

Ha már akaratunkon kívül meg születtünk és kénytelenek vagyunk le élni a ránk szabott időt és ha nem úgy történik ahogy Isten szeretné akkor a kárhozat lesz a jutalmun.

Ez esetben nem jut eszetekbe olykor hogy jobb lett volna nem létezni ha ez vár ránk.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

20/f

2018. márc. 26. 20:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
45%

#29 Csak hogy tisztán láss:

[link]

A hozzászólásom lényege pedig nem az volt, hogy el lehet kerülni a szexuális úton terjedő betegségeket. Hanem, hogy a saját életemben hasznosnak találtam betartani Isten erkölcsre vonatkozó törvényeit. Ezért nem fogod sem te sem más megmagyarázni nekem, hogy azok a kárunkra vannak és megfosztanak valami jótól.

2018. márc. 28. 07:27
 32/37 anonim ***** válasza:

Hja, vagy úgy.

Attól függetlenül igazam volt, mert akkor azt kellett volna kidomborítanod.

Ami a linket illeti, elég megvezetős.

Hazánkban eddig 400 HIV pozitív beteg volt, annak a java már nem él. Nagyobb a sanszod arra, hogy tetőcseréptől meghalsz, mert a fejedre esik.

Tudtommal vérbaj sem sok van, de csókolózni az ember nem mindenkivel szokott, én speciel csak nagyon ritkán. Nem vagyok oda érte.

Trippert is csak akkor kaphatsz szájon keresztül, ha a leányzó előzőleg olyan műszert vett a szájába és a többi is hasonló.

Mindemellett két feleségem volt, egyiket sem csaltam meg, pedig 7 és 16 évig tartottak a házasságaim, úgyhogy lényegében igazat adok neked, csak furán írtad a válaszod, mert a betegségek elkerülhetők, ha nem maflán kezd hozzá az ember.

Mondjuk én nem hiszek Istenben, csak hűségem a feleségemnek szólt, akit tiszteltem és szerettem annyira, hogy ne legyek más nővel.

2018. márc. 28. 07:51
 33/37 anonim ***** válasza:
évek óta maszturbálok és élek nemi életet rendszeresen, én soha nem voltam még nemibeteg gondozóban (és egy ismerősöm se). your argument is invalid
2018. márc. 28. 20:08
 34/37 anonim ***** válasza:
Na, még valaki, akinek nem jött át a lényeg. Már nem is érdekel.
2018. márc. 29. 06:52
 35/37 anonim ***** válasza:

"Én kb. 20 éve élek boldog, kiegyensúlyozott családi életet annak is köszönhetően, hogy önuralmat gyakoroltam a házasság előtt"

hogy járult hozzá pontosan az önmegtartóztatás? részletezd kérlek, őszintén kíváncsi vagyok

2018. márc. 29. 11:03
 36/37 anonim ***** válasza:
40%
Úgy, hogy megbízik bennem a férjem. Nem féltékenykedik, tudja, hogy nem vagyok szélcsap. Soha nem volt senkim rajta kívül. Megbecsül. Természetesen tudom, hogy lehet hasonlóan akkor is, ha nem az első valakinek a párja. De úgy érzem, ez nagyban hozzájárult a jó házasságomhoz.
2018. márc. 29. 11:23
 37/37 anonim ***** válasza:

"Úgy, hogy megbízik bennem a férjem. Nem féltékenykedik, tudja, hogy nem vagyok szélcsap. Soha nem volt senkim rajta kívül."

tehát akinek voltak korábbi kapcsolatai, az megbízhatatlan? miért?

illetve, ehhez hogy kapcsolódik a maszturbálástól való tartózkodás? bűn ismerni a saját testedet?

2018. ápr. 8. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!