Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ez nem szomorú?

Szerintetek ez nem szomorú?

Figyelt kérdés

Ha már akaratunkon kívül meg születtünk és kénytelenek vagyunk le élni a ránk szabott időt és ha nem úgy történik ahogy Isten szeretné akkor a kárhozat lesz a jutalmun.

Ez esetben nem jut eszetekbe olykor hogy jobb lett volna nem létezni ha ez vár ránk.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

20/f

2018. márc. 26. 20:36
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
jutalmunk szerettem volna ezt le írni
2018. márc. 26. 20:38
 2/37 Ozcar ***** válasza:
21%
Szerintem nem szomorú. Szerintem Isten jogosan várja el, hogy a parancsai szerint éljünk.
2018. márc. 26. 20:47
 3/37 anonim ***** válasza:
66%
szerintem isten ne várjon el semmit, amíg egyértelművé nem tudja tenni, hogy létezik, és indokolja meg, milyen alapon vár el bármit is
2018. márc. 26. 20:56
 4/37 anonim ***** válasza:

1, Hogy szeretné Isten, hogyan éljünk?;

2, Más miatt érzem azt, hogy jobb lett volna meg sem születnem. Amúgy ezen dolgon szoktam gondolkodni.

2018. márc. 26. 21:26
 5/37 anonim ***** válasza:
49%
Jobb lett volna nem létezni... Hát már létezek, úgyhogy nem gondolkodok ilyeneken.
2018. márc. 26. 21:30
 6/37 anonim ***** válasza:
51%
Hát tudod ha már ez a sors jutott, akkor én inkább a fennmaradó években megiszok néhány hektoliter sört elpusztítok jó pár marhát roston sütve, hanyatt vágok annyi nőt amennyit lehet aztán jöhet a kárhozat.
2018. márc. 26. 21:48
 7/37 anonim ***** válasza:
72%
Az a szomorú, hogy mennyien hisznek még ebben a butaságban a XXI. században.
2018. márc. 26. 21:52
 8/37 anonim ***** válasza:
86%

Most kicsit lehangoltál, és elvetted az életkedvem.

Erről jut eszembe, holnap van az uccsó angol vizsgám... De már mindegy, hisz megszülettem lol

Nem, nem sajnálom. Élni jó, még akkor is ha az egész értéktelen, unalmas és silány.

2018. márc. 26. 22:03
 9/37 anonim ***** válasza:
92%
Olyan lesz az életed amilyenné teszed.
2018. márc. 26. 22:04
 10/37 Metionin ***** válasza:
60%
És honnan tudjuk, hogy isten mit akar velünk kezdeni? Mert ez így elég szemétségnek tűnik, megszületni, aztán szopjuk ki a kisujjunkból hogy isten mit szeretne hogy csináljunk. Ha meg nem tudjuk és nem úgy cselekszünk akkor kárhozat? Rossz üzletnek tűnik.
2018. márc. 26. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!