Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ez nem szomorú?

Szerintetek ez nem szomorú?

Figyelt kérdés

Ha már akaratunkon kívül meg születtünk és kénytelenek vagyunk le élni a ránk szabott időt és ha nem úgy történik ahogy Isten szeretné akkor a kárhozat lesz a jutalmun.

Ez esetben nem jut eszetekbe olykor hogy jobb lett volna nem létezni ha ez vár ránk.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

20/f

2018. márc. 26. 20:36
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
93%

"Létezni jobb, mint nem létezni!"

Miért?

Mellesleg nem létezik Isten.

A Biblia ókori zsidók szerzeménye, ezt maga a Biblia írja és engem nem érdekel miket hordtak össze olyan emberekről, akik kétezer évvel ezelőtt éltek, vagy nem is éltek, csak kitalálták őket, ahogy a történeteket is.

A mumustól is fél valaki?

2018. márc. 27. 12:23
 22/37 anonim ***** válasza:
60%
Ha ismernéd Istent, akkor tudnád, hogy semmi olyat nem kér tőlük, ami nem szolgálja a javunkat. Ha egy meredek hegy oldalán kaptatnál felfelé egy rendkívül keskeny ösvényen, akkor eszedbe sem jutna a védőkorlátot olyannak tekinteni, mint ami a szabadságodat korlátozza. Isten erkölcsi törvényei olyanok ebben a világban, mint egy ilyen védőkorlát. Segítenek boldognak lenni az életben.
2018. márc. 27. 12:48
 23/37 anonim ***** válasza:
50%
Miért szomorú, mert te igazságtalanul szeretnéd leélni az életed? Isten azt várja el, hogy legyél igazságos, szeretetben élj. Nincs konkrét akarata, pl, hogy szobafestőnek kell lenned.
2018. márc. 27. 15:03
 24/37 anonim ***** válasza:
56%
A biblia egy szinten van a micimackóval. Egy jó kis mese.
2018. márc. 27. 16:32
 25/37 anonim ***** válasza:
74%

#22 hogy szolgálja a javunkat az önmegtartóztatás? miért ne szexelhetnék, maszturbálhatnék kedvemre? ezek miért bűnök?

másrészt: ha isten nem akarja, hogy bűnt kövessünk el, miért adott nekünk szabad akaratot?

2018. márc. 27. 17:14
 26/37 anonim ***** válasza:
30%

Ha már eleget főttél a szurokban, vagy miben, akkor utána felengednek, üdvözülsz :)

Örök kárhozat csak külön ösen nagy disznóságért, az örök kárhozatért, hogy úgy mondjam, "meg kell dolgozni".

2018. márc. 27. 23:38
 27/37 anonim ***** válasza:
Adolfot meddig rotyogtatják?
2018. márc. 27. 23:40
 28/37 anonim ***** válasza:
30%
#25 Lássuk csak. Én kb. 20 éve élek boldog, kiegyensúlyozott családi életet annak is köszönhetően, hogy önuralmat gyakoroltam a házasság előtt. Soha nem voltam a nemi beteg gondozóban szexuális úton terjedő betegség miatt. Szóval nekem nem fogod sem te sem más azt megmagyarázni, hogy milyen szuper dolog maszturbálni meg szabados nemi életet élni.
2018. márc. 28. 07:06
 29/37 anonim ***** válasza:
73%
A maszturbálástól nem leszel nemi beteg, és a szextől sem, elég egy óvszer, de hát honnan is tudnád...?
2018. márc. 28. 07:14
 30/37 anonim ***** válasza:

A szabad akarat Isten ajándéka. Enélkül nem lennénk emberek, csak robotok, vagy ösztönlények, mint az állatok.

2018. márc. 28. 07:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!