Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van olyan felekezet ahol a...

Van olyan felekezet ahol a temetés, esküvő, . Ingyenes?

Figyelt kérdés
Több kérdéssel is találkoztam ahol ezek díjain ment a vita.
2018. febr. 8. 14:08
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
62%

Nem vagyok református, érdeklődj náluk.

A linken láthattad, hogy számtalan egészségügyi és szociális intézmény van felsorolva. Illetve láthattad volna, ha megnézed. Van a környéken több egyházi fentartású idősek otthona is (evangélikus és katolikus is), egyiknl sem kell sok milliót leadni. Azt, hogy 8 millió lenne a beugró, erősen kétlem, valószínű te találtad ki.

Hogy ne csak a levegőbe beszéljek:

[link]

Az összes állításodat cáfolja, nem veszik el a házad, nincs sok milliós beugró és a nyugdíjnak is 80%-át kell leadni.

De említhetek olyan szeretetotthont Ipolytölgyesen, ahol fogyatékos embereket ápolnak. Hány ilyen ateista otthon van? Valami fura oknál fogva többnyire az egyházak tartanak fent ilyen intézményeket.

Sajnálhatod tőlük ezt a pénzt, de csak téged minősít.

2018. febr. 13. 22:24
 32/40 anonim ***** válasza:
56%
Nem sajnálok én semmit, de ne írd már, hogy a lelkésznek kell összetarhálni a felújításra és a fizetésére valót a gyülekezettől, hiszen több támogatást kapnak már mint az egészségügy. A lelkész fizetést kap, mint más dolgozó ember a munkájáért. Az mondjuk égő, ha nem fizetsz, nem házasodhatsz egyházilag, és el sem temetnek ingyen, annak ellenére, hogy szép summát fizet az állam az adófizetők béréből. Tudtommal Jézus Urunk ingyen csinálta.
2018. febr. 14. 10:46
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

Tudtoddal...

Mondj legalább egy példát, amikor Jézus temetett vagy esketett.

Ha ennyi ismereted sincs, akkor inkább ne írj ekkora zöldséget.

2018. febr. 14. 18:28
 34/40 anonim ***** válasza:
39%
A pofámról lesülne a bőr ha ekkora állami támogatás mellett az üdvözülés még pénzbe kerülne, és a lelkész a gyülekezetet nyomorítaná a fizetéséért. Több lelkésznek tellik harley davidsonra, meg 8 kölyökre. Takarodott volna el dolgozni. Míg nincs ingyen temetés és végtisztesség, addig ez nem Istentől ered...
2018. febr. 14. 22:04
 35/40 anonim ***** válasza:
60%
Te mondj már egy példát, ahol Jézus azt mondta, hogy visszamenőleg egyházadót kell fizetni, és stóladíjat egy temetésért!
2018. febr. 14. 23:03
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
Jézus sírját se őrizték ingyen, nem ismered ezt mondást?
2018. febr. 14. 23:22
 37/40 anonim ***** válasza:
52%
Azt, hogy ki mennyiért őrízte, az más kérdés. Én azt kérdeztem, hogy Jézus benyújtotta valakinek a számlát elmaradt egyházadó miatt? Ill. ingyen eltemetett e bárkit? Szerintem bárkit eltemetett ingyen. A gec.i lelkész akkor miért akar még ezzel is lefejni Isten nevében?
2018. febr. 14. 23:31
 38/40 anonim ***** válasza:
77%
Jézus ezt nem így álmodta meg ahogy ezek csinálják.
2018. febr. 14. 23:39
 39/40 anonim ***** válasza:
Értsd már meg, hogy Jézus senkit sem temetett el. Mi olyan nehéz ebben?
2018. febr. 15. 08:16
 40/40 A kérdező kommentje:

'Jézus sírját se őrizték ingyen, nem ismered ezt mondást?'

Ezzel arra utalsz, hogy az örök sem voltak keresztények és a mai egyház vezetők sem azok?

Hiszen a sírt római katonák őrizték - vagy tévedek?

Ám ahogyan látom a visszajelzésekből az ingyenes esküvő is csak névlegese ingyenes.

2018. febr. 15. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!