Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten nélkül tényleg semmi...

Isten nélkül tényleg semmi értelme az életnek?

Figyelt kérdés
Véletlenül létrejön egy világ szerető emberekkel felépitünk több millió év alatt mindent majd jön egy bumm és megsemmisül minden ennek mi értelme lenne egyébként ?
2018. jan. 23. 09:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%

Nem mondanám, hogy semmi értelme Isten nélkül az életnek, de...

Úgy gondolom, hogy az élet értelme a szeretet. Hogy legyen aki téged szeret és legyen akit te szerethetsz, akár család, akár barátok, akár egy közösség.

Isten pedig a szeretet legtökéletesebb valósága.

2018. jan. 23. 10:34
 2/22 anonim ***** válasza:
46%
Én személy szerint úgy gondolom, hogy Isten nélkül semminek sincs értelme, így nélküle az élet is értelmetlen.
2018. jan. 23. 10:48
 3/22 A kérdező kommentje:
Mindkettőtőknek igaza van
2018. jan. 23. 10:50
 4/22 Alain Delon ***** válasza:
49%
Isten nincs.
2018. jan. 23. 10:52
 5/22 anonim ***** válasza:
13%
Miért ne lenne? Nem csak vallásos emberekből áll a világ.
2018. jan. 23. 10:54
 6/22 A kérdező kommentje:
Ez is igaz
2018. jan. 23. 10:58
 7/22 Attila_the_hun ***** válasza:
45%

Hogy lehet ilyen ijesztően buta kérdést feltenni?!?

Ezért mondom mindenhol, hogy a vallások ugyanolyan károsak mint bármelyik drog! Visszafordíthatatlan károkat okoz az emberi elmében. Csak az ilyen elme tesz fel ilyen és hasonló kérdéseket.

Fordulj pszichológushoz amíg nem késő! Komolyan mondom!

2018. jan. 23. 11:47
 8/22 Attila_the_hun ***** válasza:
30%

"Isten pedig a szeretet legtökéletesebb valósága."

Te pedig szégyelld magad, hogy hazugságoddal betegségbe taszítasz másokat. Hogy merészeled ezt nyilvánosan tenni?!

2018. jan. 23. 11:49
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem például nem zavar, ha valaki ateista, vagy egyszerűen más a világnézete. Az ateistákat sem zavarják többnyire a hívők.

Neked szerintem valami súlyos mentális és kényszeres problémád van, keress fel egy orvost. Gyógyszerekkel és terápiával talán lehet segíteni egyre súlyosbodó állapotodon.

2018. jan. 23. 11:56
 10/22 A kérdező kommentje:

Kedves hozzászólók csak a véleményetekre voltam kíváncsi. A YouTube csatornán láttam ezt a hozzászólást egy videóval kapcsolatban és gondoltam magamban meg kérdezem tőletek mi a véleményetek.

Ennyi

2018. jan. 23. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!