Szoktál imádkozni Sátánért és a gonoszokért, hogy megtérjenek?
Őszintén?
Nem vagyok keresztény, így nem hiszek a Sátánban, de gyakran kérem az Istent - mindegy, mi a vallásom -, hogy segítsen meglátni az emberekben az egymásban és a világban rejlőjóságot.
Tudom, hogy Isten őket is szereti, mert látja a lelkük fényét minden rosszon túl, és hiszem, hogy pont ezért megbocsát nekik, és igyekszik odaadni a szeretetét, még ha ez az embereknek nem is kell.
Igazából kétlem, hogy az én imám bármit is érne, ha Isten másképp dönt, vagy hogy ettől az emberek megjavulnának és "megtérnének", elvégre én is csak egy vagyok a több milliárd ember közül, de azért igen, szoktam imádkozni értük.
Eszembe nem jutott...
Szerinted meg fog térni?
2012-re?
Mert nem tudtam elképzelni hogy tűnik el aHalakkal a jó és rossz harca...de ha eltűnik a rossz, ugye, akkor már el udom képzelni..
Ha kicsit olvasgatod a Jelenések könyvét, akkor látni fogod, hogy a Sátánnak "fix programja" van az utolsó időkben, amiben nem szerepel a megtérés. Isten a megtérés lehetőségét az emberek számára adta meg, de a bukott angyalok(köztük a sátán) számára nem.
Ezért teljesen felesleges volna a sátán megtéréséért imádkozni, gonosz emberekért viszont szoktam.
<><
A gonosz emberek természetesen megtérhetnek, és ezzel az életük is megváltozik, és ez aztán az igazi bizonyságtétel Isten kegyelméről és arrol, hogy mennyire meg tudja változtatni az ember életét(pl. halottam már olyat, hogy valaki skinhead volt, és vert is cigányokat; később azonban megtért és Isten arra hívta, hogy a cigányok felé szolgáljon)
De viszont ha a gonoszt úgy értetted, mint a sátán és a többi bukott angyal, akkor biztos, hogy számukra nincs visszaút. Isten szava örök, amit kijelentett az igaz és úgy is lesz, és azt már kijelentette, hogy mi lesz a sorsuk.
<><
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!