Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Marokkói nők élete mennyire...

Marokkói nők élete mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok.

megismerkedtem a neten egy velem egyidős marokkói pasival.

fél éven belül ki szertnék menni hozzá körülnézni.

ő már házasságról , gyerekekről beszél, és azt szeretné, hogy kiköltözzek.

nyílván van bennem egy félsz, hiszen ez egy muszlim ország.

ő mindíg azzal nyugtat, hogy igaz hogy muszlim ország de elég lightos, és nem kötelező hijabot hordani, és nem szigorúak a szabályok, kb azt csinálok majd amit akarok.

ha valaki tud esetleg nekem mesélni arról, hogy milyen a nők helyzete ott, illetve ha a felesége lennék, mennyire van szigor, hálás lennék.

megmondom őszintén tartok tőle, hogy kicsábít és más lesz minden mint amit ígér.köszönöm előre is.

2017. dec. 14. 18:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy ferfihoz utaztal ki, aki nem a ferjed.
2017. dec. 14. 20:21
 12/24 A kérdező kommentje:
értem
2017. dec. 14. 20:34
 13/24 A kérdező kommentje:
szóval azok az európai nők, akiknek muszlim párjuk/férjük van, és ők utaztak ki, azok prostik.hmmm...
2017. dec. 14. 20:42
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Marokkó - ha jól tudom - nem tartozik a hardcore muszlim országok közé, de annyira más kultúra ez az egész iszlám, hogy nem ajánlok semmiféle kapcsolatot muszlimmal.
2017. dec. 14. 20:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a hölgy, aki jószándékúlag ír neked, nem süllyedt odáig, hogy a férje után menjen, hanem az a férfi férfi volt és ő ment a nőért.
2017. dec. 14. 20:55
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, en ezt egy szoval sem irtam neked. En senki felett nem itelkezem, de a marokkoi hatosagok (ha baj eseten egyaltalan eljutnal odaig), mar fognak, es a segitsegnyujtas merteke is ettol fog fuggni. De te tudod, mit csinalsz, en probaltam neked elmagyarazni a dolgokat muszlimakent, ahogyan tolem tellett, mert teljesen vilagos, hogy nagyon hianyosak az ismerereid mind kulturalis, mind pedig vallasi teren, igy eleg konnyen erhetnek meglepetesek, plane ha direktben kiszolgaltatott helyzetbe hozod magadat. Ha te nem szeretned elfogadni, es megis kimesz hozza, en akkor is csak a legjobbakat kivanom neked, es hogy semmi bajod ne essen!
2017. dec. 14. 21:18
 17/24 A kérdező kommentje:

omg

már írtam hogy ő akart jönni és akar is, csak én mondtam hogy ne ő jöjjön elsőre.

attól férfias valaki ha ő jön először?

sztem pedig pont attól férfias ha ő lát vendégül engem és nem ő jön ide a lakásomba fetrengeni, és nem akarja hogy azt gondoljam , hogy a vízum kell neki.

ugyanis ha egy arab pasi ír nekem és ide akar jönni , na pont akkor lenne az a benyomásom hogy csak európába akar kerülni és nem én érdekelem.

ja és eléggé elkanyarodtunk a kérdéstől.

amúgy ajándékokat ékszereket küldött eddig nekem.szóval próbál udvarolni.

2017. dec. 14. 21:21
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Jaj Drága, a megnyilvánulásaidból süt a naivitás. Fogadd meg a többiek tanácsait, ha nem akarsz rosszat magadnak!
2017. dec. 15. 09:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"amúgy ajándékokat ékszereket küldött eddig nekem.szóval próbál udvarolni."

Szóval már meg is vásárolt. :)

25 éves NŐ létedre több eszed lehetne.

2017. dec. 15. 12:45
 20/24 Pietrosol ***** válasza:
68%

Szia!

Nem lehet, hogy praktikusabb lenne felkeresned egy marokkóban élő magyar közösség fórumát?

2017. dec. 15. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!