Marokkói nők élete mennyire nehéz?
25 éves lány vagyok.
megismerkedtem a neten egy velem egyidős marokkói pasival.
fél éven belül ki szertnék menni hozzá körülnézni.
ő már házasságról , gyerekekről beszél, és azt szeretné, hogy kiköltözzek.
nyílván van bennem egy félsz, hiszen ez egy muszlim ország.
ő mindíg azzal nyugtat, hogy igaz hogy muszlim ország de elég lightos, és nem kötelező hijabot hordani, és nem szigorúak a szabályok, kb azt csinálok majd amit akarok.
ha valaki tud esetleg nekem mesélni arról, hogy milyen a nők helyzete ott, illetve ha a felesége lennék, mennyire van szigor, hálás lennék.
megmondom őszintén tartok tőle, hogy kicsábít és más lesz minden mint amit ígér.köszönöm előre is.
omg
már írtam hogy ő akart jönni és akar is, csak én mondtam hogy ne ő jöjjön elsőre.
attól férfias valaki ha ő jön először?
sztem pedig pont attól férfias ha ő lát vendégül engem és nem ő jön ide a lakásomba fetrengeni, és nem akarja hogy azt gondoljam , hogy a vízum kell neki.
ugyanis ha egy arab pasi ír nekem és ide akar jönni , na pont akkor lenne az a benyomásom hogy csak európába akar kerülni és nem én érdekelem.
ja és eléggé elkanyarodtunk a kérdéstől.
amúgy ajándékokat ékszereket küldött eddig nekem.szóval próbál udvarolni.
"amúgy ajándékokat ékszereket küldött eddig nekem.szóval próbál udvarolni."
Szóval már meg is vásárolt. :)
25 éves NŐ létedre több eszed lehetne.
Szia!
Nem lehet, hogy praktikusabb lenne felkeresned egy marokkóban élő magyar közösség fórumát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!