Marokkói nők élete mennyire nehéz?
25 éves lány vagyok.
megismerkedtem a neten egy velem egyidős marokkói pasival.
fél éven belül ki szertnék menni hozzá körülnézni.
ő már házasságról , gyerekekről beszél, és azt szeretné, hogy kiköltözzek.
nyílván van bennem egy félsz, hiszen ez egy muszlim ország.
ő mindíg azzal nyugtat, hogy igaz hogy muszlim ország de elég lightos, és nem kötelező hijabot hordani, és nem szigorúak a szabályok, kb azt csinálok majd amit akarok.
ha valaki tud esetleg nekem mesélni arról, hogy milyen a nők helyzete ott, illetve ha a felesége lennék, mennyire van szigor, hálás lennék.
megmondom őszintén tartok tőle, hogy kicsábít és más lesz minden mint amit ígér.köszönöm előre is.
A marokkoi nok eletevel atlagban semmi problema. A tieddel lesz, ha kimesz ehhez a pasihoz. Es nem azert, mert eloiteletes lennek, vagy barmi, hanem mert nekem is muszlim parom van, es jol latom az ilyen jellegu fiucskakat magam korul lanyokkal szorakozni, akik "hazassag, gyerek, gyere ki, lightos, no hijab", aztan jol megegeted magadat. Az a muszlim ferfi, akivel erdemes kezdeni, annal fel sem merul, hogy egy no egyedul utazzon erte, es nem merne "lightosnak" nevezni a sajat vallasat, mert akkor szamara elhetetlen lenne az orszag (es hidd el, ez a jo).
Az ilyen pasassal nem eri meg foglalkozni. Egy vizumvadasz a milliobol, aki nyugati lanyt akar egyreszt vizumert, masreszt pedig azert mert valoszinuleg keptelen lenne teljesiteni a kovetelmenyeket, amiket egy muszlimaval szemben nyujtania kellene.
Ilyen pasassal ne foglalkozz.
nem, félreérted.
én nem akarom elvetetni magam,csak ő mondta ezt.
én bízok benne, csak félek ,mert mégiscsak egy idegen országba készülök egy idegen vallásba.
ő azt mondta hogy azért választott engem mert az európai lányok szépek.
minden arab pasi európai csajt akar.
és nem akar vízumot, mivel nem akar idejönni.
azt akarja hogy én menjek oda.
csak kíváncsi lennék, ha maholnap a felesége lennék mennyire változna meg, vagy adna rám hijabot.
"ő azt mondta hogy azért választott engem mert az európai lányok szépek." - haha. Es mert odautaznak helybe, neki a kisujjat sem kell mozditania (nem, nem felesegnek akarnak europai lanyt ám), mig egy muszlima eseteben meg azelott hogy a lany egyaltalan figyelemre meltatna, fel kell mutatnia egy kenyelmes egzisztenciat, otthont, lakast, autot, "bizonyitekot", hogy kepes a vallas altal eloirt szabalyok alapjan a csalad eletet biztositani. Neked, mint ugye ontudatos europai lanynak ilyet nem kell. Te meg a repjegyet is kifizeted magadnak, hiszen nehogy azt higgye, hogy teged meg lehet am csakugy vasarolni :).
Keruld el az ilyen pasikat. Ha valamit akar az uriember, akkor mutassa meg a hatteret, faradjon ide, es viselkedjen veled is ugy, ahogyan viselkedni kell. O egyelore pont az ellenkezojet cselekszi.
ide akart jönni.
csak mondtam neki hogy ne.
én akarom először látni, hogy mi újság.
"nem akar vízumot, mivel nem akar idejönni.
azt akarja hogy én menjek oda."
később
"ide akart jönni.
csak mondtam neki hogy ne."
Most akkor mit akar?
Én nem mennék ki hozzá ennyi után. Ha komoly, akkor jöjjön ő ide, ismerkedjetek itt, stb.... sokminden kiderülne, és még akkor se biztos, hogy neked csak úgy ki kellene menned oda nőként.
megismerkedtünk és mondta hogy menjek ki hozzá vagy ő jön ide mind1.
a lényeg hogy találkozni akar.
és én mondtam neki , hogy oké de én megyek.
azért mondtam ezt mert akkor akarok menni amikor akarok és akkor jönni haza amikor akarok.
ha mégsem olyan mint gondoltam, nem akarom kitenni a lakásomból.
illetve latni szeretném hogyan él.
egy hónapja kb kicsit rámijesztett.
azt kérdezte tőlem, hogy ugye tuti hogy majd megyek, mert nagyon vár, és ha meggondolom magam és elkezdek kitalálni kifogásokat akkor ő ide fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!