A Jehova tanúi mit mondanak ha beengeded őket?
Nekik kötelező házalni, kötelező óraszám van. A Bibliára hivatkozva teszik, de abban nincs ilyen, hogy az otthonukban kéne az embereket zaklatni.
Ha nincs meg a kötelező óraszám, akkor nyilvánosan meg is alázhatják az illetőt. A retorzió, amit kapnak ilyenért kegyetlen és semmi szeretet nincs benne.
Én mikor beengedtem őket, az volt az első kérdésük, hogy mit gondolok a Bibliáról: az csak egy könyv, vagy Isten szava? Elmondtam. Erre felütötte a nála lévő Bibliáját és felolvasta belőle, hogy a teljes írás Istentől ihletett.
Ezt mondták.
Kötelező óraszám?
Miért hazudsz? 26 éve szolgálok, de nem köteleztek semmire, és nem is aláztak meg soha. Ha ez így lenne, akkor már rég nem lennék itt.
Nincs kötelező óraszám. mindenki annyit tesz, amennyit a körülményei megengednek.
Igen vannak akik tudnak vállalni többet. De ha nem tudja valamiért örökké azt tartani, nem alázzák meg, ahogy Én magam is voltam úttörő, amit már nem tudok vállalni, de ugyan olyan szeretettel kedvességgel vannak velem mint a kezdetekben.
Az aljasságod már messze megy mindenen.
#8. Jó volt olvasni a válaszodat.
Kedves Kérdező.
Én közel 27. éve vagyok Jehova Tanúja. S nem folytatunk kereskedelmi tevékenységet. A kiadványaink díjmentesek, nem kereskedelmi célból készültek, ezért nincs is ár feltüntetve ezeken.
Sőt minden kiadványban bele van írva, hogy nem értékesítésre szánták őket, hanem Biblia oktató munka részét képezi.
Ezek önkéntes adományokból készülnek.
Jehova Tanúinál nincs tized, perselyezés, vagy kötelező fizetni való, vagy egyház adó.
Itt mindenki úgy adakozik, ahogy elhatározta a szívében, akkor és annyit amennyit szeretne.
Természetesen megértem a félelmeidet, mert ma már nagyon sok a csaló, még Gázóra leolvasónak is, és egyéb hazugság árán képesek bekerülni a lakásokba.
Jehova Tanúi, nem akarnak mindenáron bemenni sehova. Sőt, nem egy olyan eset van, hogy a bizalmatlanság, vagy a család tagok rosszallása miatt, olyan helyeken találkoznak a Testvérek az érdeklődőkkel, ami az érdeklődőnek megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!