Meddig látnak, hallanak a halottak?
Figyelt kérdés
A héten halt meg édesapám akiben biztos vagyok hogy a mennybe került. A halál beálltakor meddig lát/hall?
Ha Isten lát minket a mennyből akkor édesapám is látja mit csinálok meg mindent?
2017. nov. 11. 01:50
31/31 anonim válasza:
A szövegértésemmel nincs baj, de ne haragudj, kit érdekel, hogy szerinted milyen lehetséges módok vannak?
Én egy konkrét kérdést tettem fel, konkrét választ várok rá. Ha ez kimaradt a szombati bibliatanulmányozáson, nézz utána máshol. Attól hogy te nem tudod, még van rá válasz.
De hagyom is a témát, az már régen off topik, te pedig láthatóan nem tudsz válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!