Hogyan hagyjam el a vallásomat?
Figyelt kérdés
Sok dologban egyetértek a bibliával de van amibe nem.Legszivesebben azt kivánnám,hogy soha ne kerültem volna kapcsolatba az egész mesekönyvel.Szinte csak a lelkiismeretem nem engedi,hogy elhagyjam.Hogy tudnám elhagyni??Volt akinek már sikerült és hogyan???Meg a halál utáni élettől félek még hogy égni fogok meg ilyenek.Valaki segítene??Csak korlátol engem a vallás és az életemet is tönkretette valamelyest.
17/F
2017. nov. 1. 18:20
11/13 anonim válasza:
Pontosan mit akarsz elhagyni a vallásodból?
Mert úgy látom, hogy nem az egészet.
12/13 Zenon válasza:
Hogyan? Mit "hogyan"?
Kezdj el gondolkodni!
13/13 anonim válasza:
Kérdező, #10-beli kérdéseid rosszak, nem ide valók. Egyébként mi vagyok? Gondolkodó, elemző ember. Ennyi. Továbbá nézd meg a válaszomról alkotott véleményeket (százalékot). Pontosan ezt állítottam, örülök, hogy akaratlanul (vagy inkább akaratuk ellenére) visszaigazoltak. Tudod ez a szép a beszélgetésben. El lehet érni, hogy a partner biztosan igazat mondjon. Akkor is, ha hazudni akar. Ez persze bizonyos ismereteket igényel. A jó hír, hogy megszerezhetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!