Mi történik, ha valaki a mennyországban bűnt követ el?
@10
Akkor mégis van szerinted szabad akarat? :D
Vagy két 72%-os van? Kezdesz összezavarni.
Egyelőre nem tudom megmondani, hogy van-e.
Először talán tisztázni kellene, hogy pontosan mit is jelent ez a kifejezés, és pl. MI alapján működik a szabad akarat?
Azt tudom, hogy sok esetben ennek csak az illúziója van meg, mert a döntés ösztönös, csak szabadnak hiszed.
Vagy pl. azt is kimérték, hogy ilyen esetben 1 másodperccel azelőtt, hogy reagálnál (megváltozna az arckifejezésed, elkezdenéd mondani, stb) - már megszületik a döntés.
@12
Csak azért kérdeztem, mert itt azt mondod, hogy nem tudod biztosan. Az előző hozzászólásodban még tényként kezelted, egy másik kérdésnél meg hevesen tagadtad. Érdekes.
A "menyországban",ami a Föld megtisztítása után Földünkön lesz,ne fog senki bűnt elkövetni.
Ennek két alapvető oka lesz:
1.Nem lesz többé Sátán,akit Isten egy örökkévalóságra megsemmisít,s nem lesz,aki bűnre csábítson.
2.Aki örökéletet nyert,felismeri,hogy a szeretet alaptörvénye ellen nem jó tenni,mert az szenvedést okoz,s így az ellen senki sem akar tenni.
(Azok,akik megvetik azt az alkotmányt,nem bitorolhatják tovább Isten éltető leheletét,s porrá lesznek egy örökkévalóságra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!