Jehova tanúi miért a szervezet által előre megírt szöveget másolja be válaszként a kérdésekre?
Sajnálattal olvasom a szavaidat.
De Én és a testvéreim, nem a Te vezetésed és hatalmad alá tartozunk. Ennél fogva, a figyelmeztetésedet, mint felebarátként veszem, de azt fogom tenni, amit tennem kell.
Azt pedig, hogy gondolatokat osztok meg emberekkel az nem tanítás. Sajnos nem vagy tisztában a fogalmakkal.
Coccomaci
"megkeseredett beteg nő"
Én? soha nem voltam még ilyen boldog mint most.
Kedves 8-as
Nem tudom milyen választ vársz tőlem.
Ugyan is Én senkit nem vádolok, vagy ítélek semmivel.
Hogy némelyek a Bibliából írt véleményemet még is annak veszik, hát.... de a Bibliát nem Én írattam, és nem az Én gondolataimat ítéleteimet vádjaimat tartalmazzák.
8as vagyok. Hát valami olyasmi választ vártam, amiben kifejted, hogy milyen bűn van az életembe, ha látatlanul is el lettem ítélve. De mindegy, hagyjuk is, Jézusra is mindeféle tūcsköt, bogarat szórtak. Nekem is meg van a véleményem Jehova Tanúiró az Ige alapján, de magamba tartom, mert ki vagyok èn, hogy bárkit is bűnnel vádoljak? Legyen az szervezet vagy egyén és senkit nem akarok pocskondiázni, hanem rábízom az igazságosan ítèlőre. De ha meg nem bántalak / és hangsúlyozom nem az a cėlom /. Ne csipőből tüzelj, hanem megfontolt, Istenfélő, alâzattal teli véleményt formálj bármely dologgal kapcsolatban. Az ember esendő és könnyen mellé tud lőni.
Szeretlek felebarátom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!