Jehova tanúi miért a szervezet által előre megírt szöveget másolja be válaszként a kérdésekre?
Mert látszólag jól meg van fogalmazva és stabilan felbvan építve és az ő kötelességük az, hogy megvédjék az őrtorony becsületét.
Avatatlan szem nem is veszi észre a hazugságokat. De amikir valaki válaszol nekik és lerántja a leplet, akkor se kérdőjelezik meg. Az őrtorony még azt is el tudná velük hitetni, hogy a fű kék.
(Héberek 13:9) 9 Ne ragadjanak el benneteket különféle és idegen tanítások; . . .
(Efézus 4:14) 14 hogy ne legyünk többé kisgyermekek, akiket mintha hullámok hánynának-vetnének, és akik ide-oda sodródnak a tanítás minden szelében . . .
(Efézus 4:15) 15 Hanem az igazságot szólva, szeretet által növekedjünk fel mindenben, összhangban azzal, aki a fej, Krisztus.
Jézus tanítása egységes, összhangban van egymással, és nem sodródik emberek kigondolása által csapódva ide oda
Egy Hű szolgát nevezett ki akik a keresztények alá vannak rendelve, az egy oktatásnak, és az imádat egységes bemutatásának szerte az egész lakott földön.
ezért.
"más emberek gondolatait"
Ahogy említettem volt, Jézus egy vezetést használ fel, illetve nevezett ki, hogy szellemileg jól tápláltak legyenek Isten nyájának tagjai.
Általában nem szoktam bemásolni, mert igyekszem a saját szavaimmal elmondani amit szeretnék.
S hogy miért? Mert utána néztem, és egyet értek azokkal, akiktől az információ jön.
Ennélfogva, amit írok, azt nyugodtan veheted úgy, hogy Tőlem ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!