Miért legyek Jehova tanúja, ha a szervezet se nem ihletett se nem tévedhetetlen?
Ő...esélyes hogy egy Jehova tanúja!
Oké nem ezekkel a szavakkal de a lényege ez volt!
Szia!
Van olyan "szervezet", amely a fenti kritériumoknak megfelel?
Kell lennie, bár jobb szó rá, hogy Egyház. Maga Jézus ígérte meg Péternek:
"Én is mondom neked: Péter vagy, erre a sziklára építem egyházamat, s az alvilág kapui sem vesznek rajta erőt. Neked adom a mennyek országa kulcsait. Amit megkötsz a földön, a mennyben is meg lesz kötve, s amit feloldasz a földön, a mennyben is fel lesz oldva."
Ez azonban biztos nem a JT szervezet.
A JT-k pedig maguk ismerték be többször, hogy tévedtek, ezért módosították folyamatosan tanításukat. Ami vicces az egészben, hogy néha oda-vissza. Lényegében az oda-vissza módosítással önmagukból csináltak bohócot. Mert belátható, hogy nem a világosság felé haladnak.
"Akkor miért nem vitatjátok meg privátban?"
Mert érdekel mások véleménye is. Az hogy mások hogyan látják a kérdést. De ez téged ne zavarjon mert nem vagyunk egyformák.
"Van olyan "szervezet", amely a fenti kritériumoknak megfelel?"
Azt nem tudom. De azt igen hogy ők ezt kijelentették magukról. Ugyan akkor azt is hogy ők az igazságban vannak!
"Lényegében az oda-vissza módosítással önmagukból csináltak bohócot. Mert belátható, hogy nem a világosság felé haladnak."
A világosság az valami olyasmi amikor a sötétségből halad az ember a fény felé. De amikor oda-vissza lépked az nem világosság. Azt toporgásnak hívják.
azt kierddezd meg (magadtol) inkabb miert akarsz az lenni
mert itt egy inverz kerdes lathato
olyanokat hozol fel amiert nem akarnal az lenni de ugy kerdezted mintha ezert akarnal, vagy ekkor is
ha ez nem szamit akkor meg mi a kerdes (ha csak azert is, ekkor (akkor) is, az leszel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!