Jehova tanúi miért ragaszkodnak ahhoz az állításhoz, hogy "kivették Isten nevét a Bibliából"?
38,39,40.Na,én kiszálok.
Mivel nem bírjátok az igazságot elviselni,átléptetek egy olyan határt,a hazugságok hatványát.
Gyalázkodás legolcsóbb formáját ami a keresztény ember,gyászszalaga.
Amiért alul maradtatok,lehetnétek keresztények,de ha már nem voltatok nehéz az lenni.
Olyan szavakat mértek a másikra,mint aki Bibliát nem látott.
Jézus igy viselkedett az emberekkel,vagy az apostolok?
Amiért alul maradtatók,ebből tanulni kéne,nem pedig megmutatni a sötét oldalatokat.
Aki ilyen gyülölködő azt ki tudja követni.Hát csak az olyanok akik ilyen hangnemmel beszélnek.
Hát ilyen a háromság terméke.
38.Visszatérek arra a kérésedre amire nem feleltem.
Mivel nem tudok rolla még egyszer felteheted,kijelölve a bejegyzésedet amelyikbe feltetted.
Irod "személyeskedsz és le ostobázol másokat"örülnék ha idéznéd a bejegyzésemet,azt ahol irtam,főleg amig nem keztél,felindulásból háborogni.Bunkonak nevezvén,és ostobának.
Miért nem foglalkoztok a témával a kérdezővel eggyütt?
Az igazatok megerősítésére,miért nem használtok bibliát?
Ha már nem vagyok az oldaladon,miért kezelsz ellenség-ként?
Jézussal akik nem értettek egyet,igy kezelte őket?
Hiába gyülölködtök,mert ahol nincs igazatok,a bibliából meg cáfolom,az olvasok örömére,hogy lássák az igazságot.
43.Én már a 26 bejegyzésemben feleltem,három biblia versek.
Lehet nem olvastad el.
Én már el is felejtettem,nem most volt.
A biblia versek,szószerint érthetők,a háromság szerint,te lehet félre magyarázod de legyen a te dolgod.
Mert ugyis nem tudsz változni,ha Tanu mondja neked nem igaz.
Éngemet a Biblia érdekel és a Krisztusi folytonosság, nem az amire kihozod a háromság szerin,ami 325-ben telyesen szakitott a folytonossággal.
45.Ezt a sok gyalászkodást mind a bibliából irtad?
"Ugyanis mindegyik bejegyzésem a Biblia alapján van leírva"ezt Irod.
Fura bibliád lehet.
Egy normális szóval nem tudsz egy felhasználót illetni.
Én már mondtam neked.
Ez a háromság terméke.
Ilyenekért történt az inkvizíció is.
Azzal a különbséggel,hogy te szellemi inkvizíciót folytatsz.
A hazug tan ezekre a gyalázkodó indulatokra késztet.
46.Ja.kimaradt a harmadikszori válasz.Máté.23:37,38,39.
Na de ne abbol a bibliából olvasd,amelyikből irtad a gyalászkodásaidat,mert abba nincs benne inkább olvasd a SZIT,UVF,KÁROLI,KIO,GUSZ stb.
49.Én háromszor feleltem a kérdésedre,de te az"EGYSÉG"fogalmára vállasz nem adtál,inkább átléptél a könnyebb útra.
Na tehát a Janos:17:21.szerint,hányan vannak egységben + a Szent szellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!