Jehova tanúi miért ragaszkodnak ahhoz az állításhoz, hogy "kivették Isten nevét a Bibliából"?
Kedves 44%-os.
Még irok egy biblia verset ,hogy mint biztosíték ként.
Azért,hogy tanuly biblia verset választani.Ime.
János.14:20."Azon a napon megtudjátok,hogy én egységben vagyok az én Atyámnal,ti pedig egységben vagytok velem,és én egységben vagyok veletek"
Itt ismét három szereplő van:Az Atya,Fiú,és a Követői.Na ez a három szereplő egységben van,de kifelejtettük a Szent Szellemet.
Hoppá,már is négyen vagyunk,csoportosutva.
De ha a követői csoportot kibontjuk,már is ugrik a szám ,de még mennyire,lehet milliárdokra.
A te állitásaid szerin,az "egység"szerint a te háromságod,mégis menyire rugna.
Még jövök erősebb bizonyítékkal,azt a végére hagytam.
Tudom,hogy próbálsz kiforgatni,de nekem van Bibliám, ami minden furfang ellenszere,annak aki félremagyarázza azt.
34."Ha az Őrtorony szenylapra halgatsz"
Inkább halgatok a bibliára és a biblián alapuló kiadványomra,mint az 1700 éve avas csontra amit már lerágtatok,megmérgezve magatokat.
Na igy már jobb?
A biblia alapján belebuktál,az "egység" fogalmában,igy a bizonyítékok hiányába,alul maradva ,keztél személyeskedni tehetetlenségedben.
Én a helyedben a Bibliát választanám, mert a személyeskedés nem a keresztény ember fegyvere,de annál inkább a szellem kardja.
Idézz a bibliából,támadásként és az ellen nincs védekezés.
A személyeskedéssel felfeded magadat és a gyülekezetedet,és nem fognak hozzátok ragaszkodni,ami mellet ott van a gyatra és a hamis tantétel.
35.Kedves kérdező."Jézus nevében benne vannak a csodák"
Lázár feltámasztásában,Jézus az Atyához imádkozott,kérve,hogy halgassa meg az imáját.
Minden csodánál pld.a kenyér és a halak megszaporitásánál az Atyát kérte segítségül stb.
Ugy,hogy sajnálom de nincs igazad.
Javítanám ezt: “Szóval, szélyedben az ostoba, bunkó, hülye kifejezés új értelet nyert.“
Erre: “Szóval, személyedben az ostoba, bunkó, hülye kifejezés, új értelmet nyert.”
#37 Ez úgy működik Éva, hogy te, aki személyemet, és józanságomat sértette, kijelented, hogy nekem nincs igazam, és akkor ezt tényként kell kezelni?
Éva, ugye tudod, hogy a Jehova név, egy ember nevéhez fűződik, aki a 15. században élt? Azt tudod, hogy ez a név előtte nem létezett, és az eredeti görög íratok, nem tartalmazzák, ezt a női eredetű bálvány nevet? Tudod, hogy ez mit jelent rátok nézve? Tudod mit jelent Éva, hogy ha valaki bepótol a Bibliába valamit, ami nincs ott? Éva, tudod, hogy Charles T Russel a biblia kutatók vezetője, és a Jehova Tanúk egyház egyik alapítója, egy eretneknek nyilvánított, kitagadott katolikus okkultista paptól tanult számmisztikát, amit később felhasznált a piramisból való világvége jóslatok számolásához? Ugye tudod, hogy az egyház legfőbb alakítójának, az emlék sírhelye, egy okkultista piramis, amint egy rózsakeresztes okkultista lovag rendnek a jele is megtalálható? Tudod, hogy a Jehova Tanúk több egyházi vezető személye is, hazugságon lett kapa, bírósági tárgyaláson?
Éva, mi a baj? Miért tévelyegsz? Mennyi hazugságot vagy még hajlandó itt összehordani, személyeskedésektől eltelve, és nem látván a saját egyházad szennyét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!