Ádám és Éva teremtése miért lenne mese?
Most komolyan mondom hogy nem látjátok hogy rosszul gondolkoztok ?
Éva és Ádám két létező ember volt aki élt és nem csak mese volt.
Jézus Krisztus miért halt volna meg hogy ha csak példaként említette volna Őket ?
Kár hogy rosszul gondolkoztok sajnos.
Lol, de te helyezheted magad Isten fölé, mi, kedves Követ? Mert valaki nem ugyanazt olvassa ki a Bibliából mint te, akkor máris ő az antikrisztus :D
A kereszténység szégyene vagy, ember...
Nem, nemhelyezem magam Isten fölé.
Nem azért antikrisztus mert mást olvas ki a Bibliaból. Hanem azért, mert ugy viselkedik és mert a Biblia ezt irja róla.
Nem az én meglátásom, hogy a pápai HATALOM (nem maga ez ember) az antikrisztusi hatalmon. Erről már Anreas Helvig is irt könyvet. A Valdensek (és mások) sem véletlenül nem csatlakoztak ehhez az egyházhoz. Pedig akkor még reformáció sem volt.
Mert a pápai hatalom a monopol helyzetét szószerint tűzzel, vassal őrizte.
Még jó, hogy Isten úgy rendezte a világtörténelmet, hogy megvalosulhatott a reformáció.
Mellyel elkezdődhetet az igaz hit és a Biblia hitelességének vissza állítása. De nem egyszerre. Kezdve a reformátorokkal és zárva az adventista egyházzal.
Mostmár nincs más hátra minthogy Jézus jöjjön.
Követ egy nagyon csúnya szektából jött nagyon elvetemült fanatikus.
Nem tudom, mit vártok tőle...
Na, ez jó vicc volt!
Tudod, Ádámmal és Évával az a helyzet, hogy nem léteztek. Ezek után a történetük egyértelműen mese. Nem volt "első emberpár".
Eleve a Biblia sem ezt mondja, mert rajtuk kívül még nagyon sok emberről beszél ott a környéken.
Olyan ez, mint amikor látsz egy téglaházat, amiről a tudós megmondta, hogy 100 éve épült, mert ez látszik abból, ahogy az eső lekoptatta, és a rozsda megette a fém részeit.
De te ragaszkodnál ahhoz, hogy nem, ez a ház 1 éve épült szalmából (nem láttad, de azért így van, hidd el), amit aztán elvarázsoltak, hogy tégla legyen, a kopást meg a rozsdát pedig szándékosan tették rá, hogy megtévesszenek.
Bánthattok ahogy jól esik, ez benneteket minősít és a hiányos Biblia ismereteteket.
Amikor Jézus hamarosan el jön akkor ne csodálkozzatok, ha nem azt igazolja amit ti gondoltok.
Ide nagyon passzol "Mond meg az igazat beverik a fejed." (Jézussal is ezt tették miért csodálkoznék).
Szerintem az sem tűnt fel senkinek, hogy nem emberekről beszéltem, hanem HATALOMRÓL. Nem a hivekről. Akik közül NAGYON SOKAN fognak üdvözülni (annak ellenére, hogy hamisat tanitottak velük).
Nincs bennem harag a bántásért.
A Jó Isten gazdag áldását kívánom nektek 72, 77, 81%-os.
"Ide nagyon passzol "Mond meg az igazat beverik a fejed." (Jézussal is ezt tették miért csodálkoznék). "
Vagyis akinek szólnak, de "hülye vagy", annak rögtön igaza lesz, mert Jézust is voltak akik üldözték... Tévedtem, ezzel a logikai érzékkel már az ezotériában is körberöhögnének :D
A 2004-es cunamikor volt egy angol lány aki emlékezett arra amit az iskolában tanult mitjelent, ha nagyon vissza húzódik a tenger. El kezdett rohanni a parton, hogy figyelmeztesse az embereket a közelgő cunamira.
Aki hallgatott rá megmenekült aki nem oda veszett.
Jézus jön, aki hallgat az Ő szavára nem a HAGYOMÁNYRA, nem a PÁPÁRA hanem a BIBLIÁRA meg menekül. Aki nem, elvész.
A döntés egyéni. NEM MENT MEG AKÁR MELYIK EGYHÁZBAN VAGY! Ha meg Isten tagadó el is kezdheted ásni a sírod és amikor Jézus megjelenik ugorj bele, mert ugy is meghalsz és senki nem lesz aki eltemessen. Mert az üdvözültek el hagyják a Földet a kárhozottak pedig szintén halottak lesznek.
Majd, ha jön Jézus, megbeszéljük.
Te NEM az ő követe vagy, az látszik rajtad, hanem egy másik hatalomhoz tartozol, akinek mások a céljai. A jutalmad is más lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!