Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szabad kereszténynek az mlm?

Szabad kereszténynek az mlm?

Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 13:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

"Már a pult mögött az ember silány terméket árul, miközben kötelezően gusztusosan kell ugye tálalnia."

Na, ez a kis füllentés.

Az MLM szó így nincs benne a Bibliában. Mégis, mit gondoltál?

De attól még jó érzésű ember nem csinálja, ha van más lehetősége is. Vallástól függetlenül.

2017. aug. 23. 15:57
 12/28 A kérdező kommentje:

Kötelező a pult mögött a gusztusos tálalás, ezt a munkáltató szabja meg, hogy az ócska, húst alig tartalmazó árucikket hogy kell kihelyezni. Ez miért is füllentés?

Ha az mlm terméke jó és hiszem, higy másokon segít, akkor annak forgalmazása miért hazugság? Mert idáig csak le lett írva, hogy hazugság, de az nem, hogy miért lenne az?

2017. aug. 23. 16:05
 13/28 anonim ***** válasza:

Többször le lett már írva: azért nem erkölcsös, mert SOK JÓT kell összehazudnod róla!

Az áru gusztusos tálalása és jó megvilágítása a kis füllentés. Azért az, mert ezt minden normális ember tudja, hogy így megy.

Az MLM már kicsit nagyobb hazugságokra épül: ez egy életérzést hazudik. Olyan dolgokat sugall - vagy éppen állít - amelyek többsége nem igaz.

Az MLM után már csak a pilótajáték következik, amelyik már CSAK hazugságra épül.

Az MLM ennél annyival jobb, hogy ott van mögötte az áru is. Az igaz, hogy máshol olcsóbb is, és esetleg jobb is - de az már a te dolgod, ha drágán rosszabbat veszel.

Mindenesetre normális ember inkább távol tartja magát tőle.

Mondom: akkor, ha nem kényszerítik.

Téged kényszerít valaki?

2017. aug. 23. 16:15
 14/28 A kérdező kommentje:
Végeredményben akkor hazug vagyok, ha én makacsul hiszek az Algopirin hatásosságában, miközben egy másik gyógyszer olcsóbb és másnak jobban bevált. Csak hogy sarkítsak.
2017. aug. 23. 17:25
 15/28 anonim ***** válasza:

Az MLM a pilótajáték egy fajtája, nem is értem, hogy egyesek miért különböztetik meg a másiktól, és miért nem tiltják be.

Továbbá olyan a világ, hogy a becsületes ügynökök kihalnak. Egy jó keresztény számára erkölcsileg romboló.

2017. aug. 23. 17:26
 16/28 anonim ***** válasza:
Az egyértelműen hazug, provokatív kérdésed miatt úgyis pokolra jutsz, szóval édesmindegy...
2017. aug. 23. 17:30
 17/28 A kérdező kommentje:
Miért sértegetsz?
2017. aug. 23. 18:23
 18/28 anonim ***** válasza:

"Csak hogy sarkítsak."

Inkább provokálsz, úgy látszik.

Kaptál jó válaszokat - mit szeretnél még?

2017. aug. 24. 09:06
 19/28 A kérdező kommentje:

Keresztény tanácsokat szerettem volna, ami Biblián alapul, de a válaszok stílusa a kocsmaszintet éri el.

Kereskedő vagyok már 25 éve és bár ott is kötelező a hazugság a profitért, én mégsem tettem (nem egyszer váltottam ez miatt munkahelyet, mert hazugságra nem vagyok hajlandó). Amibe most belefutottam termék paletta, az anyaként, feleségként és nőként is tetszik, vásárolni mindenképpen fogok, de ha már lehet vele pénzt keresni, akkor miért ne? De mlm-ben még sosem voltam, ezért írtam ki a kérdést, de úgy látom a sértegetésen kívül itt másra nem futja. :(

2017. aug. 24. 09:25
 20/28 anonim ***** válasza:

Ha találsz olyan MLM-et, ahol nincs kezdőcsomag, kötelező vásárlás, regisztráció pénzért, kötelező tanfolyamok, és nincs erőltetés sem (az, hogy rád szállnak, és állandóan gyötörnek, hogy adj el többet, szervezz be, stb) - na, akkor lehet ennek értelme.

Úgy tudom, létezik ilyen szervezet, de jól nézd meg, mielőtt beszállsz. Érdeklődj róla - KONKRÉTAN arról a cégről - az interneten is.

De csak szólok, hogy nagyon picike hasznod lesz belőle (ha lesz egyáltalán), inkább hobbinak lehet felfogni.

2017. aug. 24. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!