Jehova Tanujakent megbantam a bűneim, mégis kiközösítenek, hogy lehet ezt túl élni?
Jehova Tanuja vagyok , MÉG.... De most kikozositenek. Bűnt kovettem el, tisztaban vagyok a tettemmel, minden erommel azon vagyok hogy helyre hozzam a kapcsolatom Istennel a Véneknek is oszinten megvallottam mindent. Most még is kiközösítenek.
Hogy lehet ezt túl élni? Aki átesett má kiközösítésen adna pár tippet mivel lehet lelkileg átvészelni ezt?
A kollégáim pszcihologushoz akarnak kuldeni, szerintuk nem fogok tudni lelkileg tul jutni azon hogy a családom és a barátaim kitagadnak. :(
Senkim nem fog maradni...
és azt akarom hogy vissza fogadjanak... :(
Segítsetek, bele fogok őrülni!
Egy 23éves fiatal ...
"Természetesen amikor igazán ráébredtem mibis vezetett oda hogy ilyen távolra jussak Jehovától megszakitottam minden kapcsolatom ezzel a személlyel."
Hát akkor tényleg elég kilátástalan helyzetbe keverted magad... Jelent még neked ez a személy valamit egyáltalán? Ha igen, akkor még dönthetsz mellette. Ha nem, akkor könyörögd vissza magad a JT-hoz, vagy lásd be, hogy nem ők képviselik az abszolút igazságot.
az a baj, hogy nincs egy kemény igazságot szerető ügyvéd
aki a bűncselekményt látva
ingyen
képes lenne neki állni és felszámolni
ezt az örtorony szélhámos vállalkozó bandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!