Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanujakent megbantam a...

Jehova Tanujakent megbantam a bűneim, mégis kiközösítenek, hogy lehet ezt túl élni?

Figyelt kérdés

Jehova Tanuja vagyok , MÉG.... De most kikozositenek. Bűnt kovettem el, tisztaban vagyok a tettemmel, minden erommel azon vagyok hogy helyre hozzam a kapcsolatom Istennel a Véneknek is oszinten megvallottam mindent. Most még is kiközösítenek.

Hogy lehet ezt túl élni? Aki átesett má kiközösítésen adna pár tippet mivel lehet lelkileg átvészelni ezt?

A kollégáim pszcihologushoz akarnak kuldeni, szerintuk nem fogok tudni lelkileg tul jutni azon hogy a családom és a barátaim kitagadnak. :(

Senkim nem fog maradni...

és azt akarom hogy vissza fogadjanak... :(

Segítsetek, bele fogok őrülni!

Egy 23éves fiatal ...

2017. aug. 22. 00:18
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Természetesen amikor igazán ráébredtem mibis vezetett oda hogy ilyen távolra jussak Jehovától megszakitottam minden kapcsolatom ezzel a személlyel. Ez több honapja tortent... Azota se kerestuk egymast. Kozos megeggyezessel szakitottunk.
2017. aug. 30. 23:46
 32/36 anonim ***** válasza:
19%
Gyere Jézushoz! Nem Jehovánál fogod őt megtalálni. Kitartás!
2017. aug. 31. 06:43
 33/36 Mansour ***** válasza:
85%

"Természetesen amikor igazán ráébredtem mibis vezetett oda hogy ilyen távolra jussak Jehovától megszakitottam minden kapcsolatom ezzel a személlyel."

Hát akkor tényleg elég kilátástalan helyzetbe keverted magad... Jelent még neked ez a személy valamit egyáltalán? Ha igen, akkor még dönthetsz mellette. Ha nem, akkor könyörögd vissza magad a JT-hoz, vagy lásd be, hogy nem ők képviselik az abszolút igazságot.

2017. aug. 31. 12:04
 34/36 anonim ***** válasza:
88%
LOL! És még el is dobtad magadtól azt a személyt, aki miatt kizárnak? Annó nekem is ultimátumot adott a családom, hogy vagy megszakítom a kapcsolatot a párommal, vagy visznek a vénekhez és kiközösíttetnek és többé nem beszélünk.. Nem hagytam magam zsarolni, magamtól megírtam az elkülönülő levelet és ennyi. Egy pillanatig nem bántam meg a döntésem. 5 éve élünk boldog kapcsolatban a párommal, sőt, tervezzük, hogy hamarosan összekötjük az életünket. Ennyit a JT-kről.
2017. aug. 31. 12:25
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Az igazság az, hogy minden bűn gonosz dolog, de nem minden bűnös gonosz. Hasonló bűnök gyengeséget bizonyíthatnak az egyik, és gonoszságot a másik személynél. Valóban, a bűn elkövetése rendszerint magában foglalja egy bizonyos fokig mind a gyengeséget, mind a gonoszságot a bűnös részéről. Az az egyik meghatározó tényező, hogy miként tekinti tettét a bűnös, és mit szándékozik tenni azzal kapcsolatban. Megbánást mutató szellemet tanúsít?
2017. szept. 26. 14:14
 36/36 anonim ***** válasza:
46%

az a baj, hogy nincs egy kemény igazságot szerető ügyvéd

aki a bűncselekményt látva

ingyen

képes lenne neki állni és felszámolni

ezt az örtorony szélhámos vállalkozó bandát.

2018. júl. 18. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!