Jehova Tanujakent megbantam a bűneim, mégis kiközösítenek, hogy lehet ezt túl élni?
Jehova Tanuja vagyok , MÉG.... De most kikozositenek. Bűnt kovettem el, tisztaban vagyok a tettemmel, minden erommel azon vagyok hogy helyre hozzam a kapcsolatom Istennel a Véneknek is oszinten megvallottam mindent. Most még is kiközösítenek.
Hogy lehet ezt túl élni? Aki átesett má kiközösítésen adna pár tippet mivel lehet lelkileg átvészelni ezt?
A kollégáim pszcihologushoz akarnak kuldeni, szerintuk nem fogok tudni lelkileg tul jutni azon hogy a családom és a barátaim kitagadnak. :(
Senkim nem fog maradni...
és azt akarom hogy vissza fogadjanak... :(
Segítsetek, bele fogok őrülni!
Egy 23éves fiatal ...
Ismerem a tanukat. Egy idő után visszafogadnak. És nem arról van szó, h nem jarhatsz közéjük. Egyébként szerintem nem olyan rossz ez a dolog náluk.
Pl Spotlight esetnel jó látható, hogy a pedofil papokat az egyház nem bünteti, csak áthelyezni. Hát szerintem megnyugtató ha a tanúk meg kizárják. Vagy Románia, a püspök. Kozosult a fiatal papokkal, erre büntetés : elkuldik az apáca zardaba :D
Szoval szerintem oké ez a reszukrol. Mert ha nem csinalnak, hanem mindenki azt csinalna amit akar, akkor azon karognatok, hogy a tanúk is ugyanolyanok, ott is van erkoocstelenek, stb. Szerintem úgy nincs értelme egy egyháznak, ha megtűrik a bunosoket.
Amúgy kérdező sajnálom a helyzetedet. Nem tudom mit kovettel el. Mutasd ki h megbantad és akkor visszaterhetsz egy idő után. Kitartás.
Próbálom tiszteletben tartani mások vallását, de a fennt említettet nem megy, ez nem vallás, hanem egy elmebeteg szekta. 2 jehova család van az ismeretségi körömben, mindkettőben kitiltották a lányukat és a saját szüleik elküldték őket otthonról, mert "bűnöztek". (Gondolom visszaköszöntek egy srácnak vagy valami hasonló nagy bűn)
Gyógyszereket nem fogadnak el, hagyták a házban meghalni a rokonaikat mert az orvos sátán, kerülnek minden közösséget, mindenkit aki nem jehova....bocs, de nagyon gáz az egész, ha van Isten, nem hiszem hogy ezt akarná. A kiközösítés is úgy érzem minden morális nézettel szemben áll. Ha van még normális ítélőképességed ennyi agymosás után, akkor futsz amíg a szemed ellát, és vissza se fordulsz!
Remélem nem bántottalak meg!
"Gyógyszereket nem fogadnak el"
Azért hazudni nem illik... :)
Az az érzésem ben ismersz te egy JT-t se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!