Jehova Tanujakent megbantam a bűneim, mégis kiközösítenek, hogy lehet ezt túl élni?
Jehova Tanuja vagyok , MÉG.... De most kikozositenek. Bűnt kovettem el, tisztaban vagyok a tettemmel, minden erommel azon vagyok hogy helyre hozzam a kapcsolatom Istennel a Véneknek is oszinten megvallottam mindent. Most még is kiközösítenek.
Hogy lehet ezt túl élni? Aki átesett má kiközösítésen adna pár tippet mivel lehet lelkileg átvészelni ezt?
A kollégáim pszcihologushoz akarnak kuldeni, szerintuk nem fogok tudni lelkileg tul jutni azon hogy a családom és a barátaim kitagadnak. :(
Senkim nem fog maradni...
és azt akarom hogy vissza fogadjanak... :(
Segítsetek, bele fogok őrülni!
Egy 23éves fiatal ...
Mikor bátyámat kiközösítették a suliból a képükbe röhögött, majd tanult tovább és bebizonyította, hogy sokkal többet tud elérni mint ők.
Egyébként, ha nem tolakodás...hány embert öltél meg, hogy a saját családod és barátaid kitagadnak? Ha többet mint 1-akkor érdemes elgondolkodnod, hogy milyen ember is vagy. Ha kevesebbet akkor meg nem értem.
Keresd a sorstársaidat, és örülj, hogy megszabadultál Jehova tanúitól:
jehovatanui.blog.hu/
Adj hálát Istennek, hogy kiközösítenek. Talán így kijózanodsz ebből a fertő szektából.
Keress új barátokat, mert láthatóan az előzőek hamisak voltak, mint az áspis kígyók, családodat pedig próbáld kijózanítani a hamispróféta tanaiból.
De ha 23 évesen ilyenbe beleőrülsz, akkor tényleg keress fel egy pszichológust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!