Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kik a Jehovások?

Kik a Jehovások?

Figyelt kérdés
2017. aug. 20. 08:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem őket. Nekem egyszer a papom azt mondta, hogy, ha kapok tőlük valamilyen lapot, képet, újságot, azt azonnal égessem el. Azt nem indokolta, hogy miért kell elégetni, miért nem elég egyszerűen kidobni :D
2017. aug. 23. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Én mindig szívesen elfogadom a traktátjaikat.

Azokkal biztosan nem szennyezik a környezetet!

2017. aug. 24. 16:56
 13/13 anonim ***** válasza:

" Jehova Tanúi a megnevezés.

A Jehovások és más becézgetések, gúnyból illetve haragból ellenségeskedésből jöttek létre.

Más vallásos megnevezésnél nem alkalmaznak ilyet "

Csak így hasraütés szerűen: baptista,pünkösdista,adventista,jehovista. Keresd a kakukktojást! Nincs,mivel a jehovista elnevezés semmiben nem különbözik a többi előtte felsorolt elnevezéstől,amik meg más egyházak/felekezetek nevei.

" Ahogy valaki tanúskodik egy ártatlan személy mellett a bíróságon, úgy mi is elmondjuk az igazságot Istenünkről. "

Aham,de ha ezt ti tényleg egy bírósági tárgyalásként képzelitek,akkor ki a bíró? Ki az,aki előtt ti elvileg mentegetitek Istent? (nevetséges,hogy egyáltalán gondoljátok,hogy erre szüksége van),ki az,aki "fel fogja menteni"? Elárulom,a Biblia Istenről írja,hogy Ő az ítélő bíró. Minket ítél meg,nem saját magát. Tehát Isten bíró és nem egy vádlott,akit nektek ki kell dumálni,mert különben elítéli valaki. Ha valakinek joga van bárkit ítélni,az Isten és ha Őt a Sátán vádolja is,azt Ő maga megoldja,nincs szüksége arra,hogy a teremtményei mentsék az irháját,jól is néznénk ki. Mert ha nem jól tanúskodtok mellette,mi történik? Igazat adnak a Sátán vádjainak és az angyalok páros lábbal penderítik ki Istent a trónjáról,vagy hogy képzelitek,komolyan? Rémlik még,mit csinált Isten azokkal az angyalokkal,akik a Sátánnak hittek? Mentek szépen a Sátán után. Akkor miből gondoljátok,hogy a megmaradt szent angyaloknak meg bizonyítani akarna Isten,az akkor elbukottaknak/kételkedőknek meg miért nem akart,őket miért dobta ki? Ha egy angyal esetleg ma hinne a Sátánnak (de nem fog) akkor elárulom nektek,hogy Isten nem mentegetni kezdi magát előtte és nem bizonygatni fog neki,hanem levágja a többi démon közé,ahogy annak idején.

2017. nov. 30. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!