Mit tegyek ha zaklatnak a Jehovások? :
Többször kértem őket, hogy NE zaklassanak a saját otthonomban, mert nem érdekel, zavar, stb...
Továbbra is jönnek és zargatnak. Írtam a magyar központnak emailt, hogy feljelentést teszek zaklatásért, lévén közérthetően a tudtukra adtam, hogy ezt már zaklatásnak veszem. Jött is az ígéret, hogy többet nem keresnek, de továbbra is jönnek a férgek.
Holnap megyek, feljelentést teszek, vettem egy bibliát, azt meg majd előttük fogom szépen lepisilni, abból hátha veszik a lapot.
Agymosott, destruktív banda.
Most arról szegény Biblia igazán nem tehet, hogy Jehova Tanúi egy agymosottak szektája. Pláne hogy a Bibliának is egy saját átiratát használják, hogy a tévtanításaikat igazolják vele...
Csukd rájuk az ajtót, mit tudnak vele kezdeni?
Azért a biblia lehúgyálása oltári nagy parasztság.
Arról nem is beszélve ,hogy egy "saját verziót" használnak (de azt se).
Ha jönnek akkor megmondod ,hogy nem érdekel ,vagy ezt "picit" erősebben is megtehetted ,ha nem veszik a lapot.
De azért a biblia lehúgyálása egy óriási nagy kötsögség.
Üdv!
Ui: "de azt se"
Úgy értem ,azt se húgyáld le.
Vagy szólsz hogy menjenek el, ha nem fogják fel akkor rájuk csukod az ajtót. ennyi.
A jehovásokon kívül is rengeteg hülye járkál az utcán, mégse lehetünk ilyen dolgok miatt mindig idegbajosak.
Nos, szóltam ezeknek a nyomorultaknak, nem is egyszer, de mint látható, semmit se ért.
A biblia számomra max irodalmi szempontból érdekes, abszolút hidegen hagy ez a dogmatikus maszlag.
Majd meséld mi volt.
De a biblia húgyálást semmiképp se tedd. (bárminek is hiszed)
Apropó ,asszem akkor még fel is nyomhatnak.
Kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!