Mi a vér szerepe a Jézust követők?
Hogyan barátkoztatok meg az olyan gondolatformákkal az imákban pl. "Jézus Szent vére mossa le bűneim" v. "Jézus sebe"
Nem bántok senkit, csak szeretném megérteni ezt a vérfürdőt, szàmomra horror és visszataszító, hogy egy szenvedő ember vérével mosakodjam. Iszonyat Brutális. Amúgy láttam a Mel Gibson filmjét, szőrnyű látni, még így filmvásznon is.
A Szentlélek fogalmát értem, és szép is, de ezt a Jézus vérével...erre nem találok szavakat. Pl. Amikor a bort isszák, az ő vére. Egy kicsit fura vérivás. A kenyér, az ő teste, ez még rendben is van, de ez meg emberevés.
Világosítsatok fel, hogy én is értsem. Azt tudom egyes benszülöttek megeszik a legyőzöt ellenség szívét, hogy a bátorság részévé váljon.
Tudom, hogy a vérnek varázsereje van, maga az élet.
18.Hsz!
Idézz ide egy bibliai igét,mely szerint Mária bűntelen volt!
(Ha igaz lenne az "eredendő bűn"hamis tana,Jézus is eredendően bűnös volna,és nem menthette volna meg az emberiséget.)
#20-hoz írva:
Mi lenne, ha addig nem írnál be, amíg ténylegesen újjá nem születsz? Vagy akkor üresen maradna drága "helyed"?
Hátha tudnál vmi többet hozni az embereknek, mint a semmit..
A Fény Krisztus és mindenki számára fénylik, még a katolikusok számára is.
Az 1,2M tömeggel hencegsz? Az 1,2M tömegben ne bízzál, mert ez önmagában nagy hiba lenne, nem bibliai. Nem biztos, hogy olyan sokan Isten mértékének a "szitáján"
átmennének, mint gondolod.. "Az igaz is alig tartatik meg...", ha egy katolikus egyháza előírásai szerint gyakorolja hitét, nem lehet igaz.
Én helyedben Isten, a Mindenható "Mértékének" Isten Igéjének hinnék, és Arra is támaszkodnék, utánanéznék, ja így vannak-e ezek azért, abbahagynám a tojásfejűséget, amivel olyan nagynak képzeled magad, apukád és anyukád természetében. Mintha minden rendben lenne, kész vicc.
Vicces fiú vegyél tűzben megpróbált aranyat, nem fogsz így beírni..Azok írnak így, akiknek a "zsákjában" a nagy üres semmi van. Bocsánat, egy kis vallást pakolnak "bele" egyrészt, hogy legyen min csámcsogni, másrészt hogy a vallásos bűnök is hozzáadódhassanak a túlvilági sorsukhoz.. Ez bánt engem, nem a te gúnyolódásod...
Na, szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!