Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet távol tartani az...

Hogyan lehet távol tartani az Őrtorony embereit?

Figyelt kérdés

havi kéthavi szinten mindig visszajárnak és így a sokadik alkalom után pluszba hogy meleg van nagyon frusztrálóak!

Van valami bevált taktika vagy valami amivel elérhető hogy messze elkerüljenek minket?

2017. aug. 4. 10:56
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%
Elérhetőségedet inkább ne add meg senkinek. Ne kerülj fel semmilyen listára. Csak szépen küldd el a Testvéreket.
2017. aug. 4. 15:04
 12/37 anonim ***** válasza:
98%
Miután tizedjére álltak a küszöbömön, bambán vigyorogva, felajánlottam nekik, hogy megmutatom a középkori fegyver gyűjteményemet + a death-metál DC gyűjteményemet, és majd EZUTÁN átbeszélhetjük az őrtornyokat is. Többet nem kerestek.
2017. aug. 4. 15:37
 13/37 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell leállni velük foglalkozni. Nem vagy otthon, és kész. Nem fogják holnapig nyomni azt a csengőt.
2017. aug. 4. 17:34
 14/37 anonim ***** válasza:
6%

Úgy látom,itt ezen az oldalon,CSAK BARMOK minősítenek!

living witness,100%-ban hasznos tanácsot adott,és mindenki értéktelennek minősítette tanácsát.

Az értékelésekre egyetlen értelmes ember sem figyeljen!

2017. aug. 4. 18:03
 15/37 követ62 ***** válasza:
24%

Ha valakinek ki van írva valamilyen név szerintem kapásból a név kapja a minősítést. Azoktól akik tudják az adott név melyik közösséget képviseli.

Csak tippelők.

2017. aug. 4. 21:16
 16/37 anonim ***** válasza:
35%

Nagyon kedves vagy, de itt népszerűtlen vagyok, így a "jó" válaszaim is ennyit érnek.

Általában minden Tanúnál ez megy, alapból utálatosnak vagyunk bélyegezve.

Többek között a karácson nem megünneplése vagy a vérátömlesztés tiltása váltja ki az emberekből ezeket.

Persze a karácsony nem megünneplése csak a Tanúk ellen negatív, ugyan is a Zsidók, vagy más ilyen hittel élők nem kapják ugyan azt a bélyeget.

2017. aug. 4. 21:27
 17/37 anonim ***** válasza:
75%
#16 Sokszor le lett már írva, hogy ez a beteges üldözöttségi mánia nagyon egészségtelen, főleg, hogy akik valamilyen módon üldöznek másokat, azok elsődlegesen ti vagytok. Olyan kellemetlen olvasni, az áldozat szerepében írt szövegeid, miközben tudom, és te is tudod, hogy hetente külön alkalom van, amikor szituációs játékokban nevetség tárgyává tesztek másokat, akik nincsenek azonos hiten veletek. Nem érzed, hogy ez mennyire csúnya dolog? Nem hiszem el, hogy a lelkiismereted annyira meg lett a szervezet által fertőzve, hogy természetesnek véled, a szeretetbe burkolt gyűlöletkeltéseiteket. Az oldalatok is teli van lejárató cikkekkel más hiten lévőkről. Akkor most kik is az igazi áldozatai, az internetes forumozásnak?
2017. aug. 4. 22:11
 18/37 követ62 ***** válasza:
39%

#17.

Nem értek egyet.

Mert velem is volt már így, hogy talán egy-két saját szót írtam a többi bibliai ige volt. És leminősítették. De nem csak ateisták, hanem a magukat hívőknek nevezet személyek.

Ez a százalék arányból látszik. Ha pl 0 %-ot kapot az azt jelenti, hogy mindenki leszavazott, vagy akik pozitívan szavazhatnának nem szavaztak. Jól gondolom? Persz nemtudom.

Vagy akkor a leszavazás Isten ígéjének szólt? Lehet.

2017. aug. 4. 22:20
 19/37 anonim ***** válasza:
85%
Követ te miről beszélsz? Nekem saját tapasztalataim vannak a tanúkkal, a saját édesanyámmal próbáltak érzelmileg zsarolni, és bizony hosszú ideig részese voltam a csütörtöki gyűlöletkeltő szituációs játékoknak, ahol a tanúkat arra készítik fel, hogyan járassanak le más embereket, akik másban hisznek.
2017. aug. 5. 03:25
 20/37 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem miért kéne személyes adatokat megadni ahhoz, hogy békén legyek hagyva a saját otthonomban.
2017. aug. 5. 06:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!