Mit gondoltok a kreacionizmusról, áldás vagy átok a kereszténységre nézve?
Személyesen nem nagyon ismerek kreacionistákat, az eddigi gyülekezetekben ahol megfordultam, nem is volt kérdés hogy a Föld tényleg 4,6 milliárd éves, hogy az evolúció létező dolog, stb.
Itt képedtem el, amikor azt láttam hogy tényleg vannak emberek akik azt hiszik hogy csak néhány ezer éves a Föld, és nem szeretnék ugyan neveket mondani, de egyesek teszik mindezt olyan minősíthetetlen stílusban...
Én elgondolkoztam, nem-e pont hogy ártanak ezzel a kereszténységnek? Hiszen ránéz egy átlagember az írásaikra, meglátja hogy "Mi? 6000 éves Föld? Ezek hülyék!", és ha meg is lett volna az esélye hogy érdeklődjön Isten igéje iránt, a kreacionista elképzeléseket látván inkább elfordult a vallástól.
Isten szándéka minél több embert megmenteni, de én úgy látom hogy a kreacionisták pont ellene dolgoznak ennek, amikor minél több embert győznek meg róla hogy milyen butaságokban képesek hinni a keresztények.
Ti hogy látjátok?
"én traktáltalak," Ezt elírtam, elnézést érte.
Helyesbítem: "...én NEM traktálalak,..."
Nem tudom mit akartam ezzel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!