Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek egy 44 éves,...

Szerintetek egy 44 éves, kissé keserűvé vált vénlány elmehet hitoktatónak?

Figyelt kérdés
Római katolikus vagyok. Minden vallás iránt érdeklődő embernek szívesen segítek, ha tudok. De attól félek, hogy a gyerekek megérzik majd, hogy kissé sikertelen és kiábrándult vagyok. Most kezdeném a sulit, levelezőn.

2017. jún. 11. 17:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett veled, kérdező? Én ugyan nem vagyok vallásos, de úgy tartom, hogy aki gyerekekkel foglalkozik, az nem tud megkeseredett maradni, mert feldobják a hangulatát, elég hozzá egy gyerekmosoly is :)
2018. okt. 7. 20:23
 22/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm szépen az érdeklődésed, sajnos eddig még nem jelentkeztem a képzésre, rajtam kívül álló okok miatt. Sokat fejlődtem azóta, az önbizalmam nagyobb lett, az elkeseredettség szűnőben van. Még nem adtam fel, hogy hitoktató legyek! Üdv
2018. okt. 13. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!