Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóval több macskás vénlány lesz 40-50 év múlva mint amennyi most van?
nem.
a csajok azért válogathatnak mert rohadtul megtehetik.
akinek min átlag külső megvan máris megkaphat akár módos srácot is.
szóval az van, h ezt mi férfiak "csesztük" el, hiszen túlzottan sok mindent megteszünk a p/*/náért.
Egy nő úgy van vele (érthető módon) hogy a legjobbat választja, ezért nyilván nem minket átlagos arcokat, hanem pénzes, módos csávót, kigyúrva, vagy tipikus semmit mondó focista alkat meg páwa, vagy félrefésült hajjal.
szóval ez van. ez a keserű igazság.
és nincs kivétel, ha van pénzed, egzisztenciád, meg egy jó külsőd, bárkit, de tényleg bárkit megkaphatsz!
Csúnya szó a vénlány, a szingli nő kifejezés a divat mostanában, de a lényegen persze nem változtat. Már most is egyre több van, én is gondoltam már macskára, de nem igazán kedvelem őket :)
Ha macskatenyésztésen töröd a fejed, szerintem vágj bele bátran, lesz reá kereslet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!