Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek előfordulhat, hogy egy nőnek annyira meggyőződése, hogy a férfi kezdeményez, hogy a végére vénlány marad?
Ez attól függ, hogy hogy néz ki.
Láttam már jó pár középkorú vagy idősebb nőt, akik igazi vénlányok voltak.
Nem csodálkoztam, megmondom őszintén.
Néhány egészen ritka eset kivételével, 2 lehetséges magyarázata van, ha nincs párja egy nőnek:
1) mindenkit elutasít
2) kerüli a férfiak társaságát
Tehát aktív szerepe van a magányában.
Remélem ugye tisztában vagy vele, hogy a kérdésben leírtak, és a most általad leírt nem bombanős szöveg az két külön dolog!
Plusz az a magyarázkodós szöveg a kérdés alatt iszonyat gáz!
A kérdésre a válasz: előfordulhat, igen, de mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, tetteiért vállalja is a következményeket!
Nem amiatt marad vénlány, mert várja a sültgalambot...
Hanem mert: túl magasak az elvárásai, csúnya, "túl öreg", elviselhetetlen a személyisége, rossz a kisugárzása, rossz szerencséje van, ő zárkózik el az őt kereső férfiaktól, ő választja a magányt, stb...
Mindezt mondom nőként (leendő vénlányként), és fájdalmas, bántó szavak ezek, de úgy érzem, hogy ez így van.
23/N
6-osnak:
Nem vagyok duci, bár nem tudom, ez mit számít itt ennél a kérdésnél. :-O
Arról nem is beszélve, hogy még így is van, akinek ducinak számítanék, ebben biztos vagyok :-D
5-ös
Bocs, nem akartam a lelkedbe gázolni, csak meglepett ez a leendő vénlányos önmarcangolás, főleg, mivel értelmesnek tűnsz.
Mindegy, never mind.
Nem gázoltál a lelkembe :-)
5-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!