Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek előfordulhat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek előfordulhat, hogy egy nőnek annyira meggyőződése, hogy a férfi kezdeményez, hogy a végére vénlány marad?

Figyelt kérdés
Először is: nem rólam van szó. Igazából nincs szó semmiről, illetve esetleg a végén elmondom, mi ihlette a kérdést, de nem akarom, hogy befolyásoló legyen.
2016. márc. 23. 19:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy hogy néz ki.

Láttam már jó pár középkorú vagy idősebb nőt, akik igazi vénlányok voltak.

Nem csodálkoztam, megmondom őszintén.

2016. márc. 23. 19:53
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk nem egy bombanő, mert persze, akkor lesz barátja.
2016. márc. 23. 19:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Néhány egészen ritka eset kivételével, 2 lehetséges magyarázata van, ha nincs párja egy nőnek:

1) mindenkit elutasít

2) kerüli a férfiak társaságát

Tehát aktív szerepe van a magányában.

2016. márc. 23. 19:58
 4/17 anonim ***** válasza:

Remélem ugye tisztában vagy vele, hogy a kérdésben leírtak, és a most általad leírt nem bombanős szöveg az két külön dolog!

Plusz az a magyarázkodós szöveg a kérdés alatt iszonyat gáz!

A kérdésre a válasz: előfordulhat, igen, de mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, tetteiért vállalja is a következményeket!

2016. márc. 23. 19:59
 5/17 anonim ***** válasza:
50%

Nem amiatt marad vénlány, mert várja a sültgalambot...

Hanem mert: túl magasak az elvárásai, csúnya, "túl öreg", elviselhetetlen a személyisége, rossz a kisugárzása, rossz szerencséje van, ő zárkózik el az őt kereső férfiaktól, ő választja a magányt, stb...

Mindezt mondom nőként (leendő vénlányként), és fájdalmas, bántó szavak ezek, de úgy érzem, hogy ez így van.

23/N

2016. márc. 23. 20:04
 6/17 anonim ***** válasza:

5-ös

Ugye nem vagy duci?

2016. márc. 23. 20:04
 7/17 anonim ***** válasza:

6-osnak:

Nem vagyok duci, bár nem tudom, ez mit számít itt ennél a kérdésnél. :-O

Arról nem is beszélve, hogy még így is van, akinek ducinak számítanék, ebben biztos vagyok :-D

5-ös

2016. márc. 23. 20:07
 8/17 anonim ***** válasza:

Bocs, nem akartam a lelkedbe gázolni, csak meglepett ez a leendő vénlányos önmarcangolás, főleg, mivel értelmesnek tűnsz.

Mindegy, never mind.

2016. márc. 23. 20:11
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem gázoltál a lelkembe :-)

5-ös

2016. márc. 23. 20:16
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha csak ez a gond,akkor nem lesz problema.Nekem is teljes mertekben ez a velemenyem,es nem volt nehezsegem parkapcsolatot kialakitani.
2016. márc. 23. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!