Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek előfordulhat, hogy egy nőnek annyira meggyőződése, hogy a férfi kezdeményez, hogy a végére vénlány marad?
a nevetséges királykisasszonykodás vége _mindig_ egy gusztustalan, impotens férj
minden nő megkapja azt, aki valójában passzol a nyomorék személyiségéhez
Sztem azért nem mindegy, mi számít kezdeményezésnek. Mert pl. az nem mindegy, hogy csak a leszólítást / randira hívást veszi annak, vagy nem is ad egyértelmű jeleket (szemezés, flört, kedveskedés). Mert utóbbi esetben, ha amúgy vonzó az adott embernek, akkor sztem simán összejön a dolog, ha a pasas nem egy betoji vki.
Ha ilyen "ne is szólj hozzám" kisugárzása van, túráztatja a pasast, akkor akár lehet. De ehhez tényleg több minden kell. Szerencsétlenség (pl. nem olyanok udvarolnak neki, aki neki tetszene, vagy ha nem is érdeklődik iránta senki), taszító kisugárzás, tényleg kritikán aluli ocsmányság (lehet mondani, hogy mindenki szép, de azért van az az alja kategória...), nem jár emberek közé. Szóval CSAK azért, mert nem kezdeményez, sztem nem, csak ha az előbb felsoroltakkal párosul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!