Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek előfordulhat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek előfordulhat, hogy egy nőnek annyira meggyőződése, hogy a férfi kezdeményez, hogy a végére vénlány marad?

Figyelt kérdés
Először is: nem rólam van szó. Igazából nincs szó semmiről, illetve esetleg a végén elmondom, mi ihlette a kérdést, de nem akarom, hogy befolyásoló legyen.
2016. márc. 23. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

a nevetséges királykisasszonykodás vége _mindig_ egy gusztustalan, impotens férj

minden nő megkapja azt, aki valójában passzol a nyomorék személyiségéhez

2016. márc. 23. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Persze. Meg az is, hogy sokkal jobbakat kerül el ugyanennek köszönhetően, mint akik maguktól odamennek hozzá. Ha valaki csak azok közül válogat, az nem a maga kezében tartja a sorsát.
2016. márc. 23. 21:51
 13/17 anonim ***** válasza:
#5 Holnap nálam, bugyi nélkül. Vénasszonyt csinålok belőled :D 29/f
2016. márc. 23. 23:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Valamiért 3.-szor próbálok meg válaszolni, és nem küldi el. Mindegy, köszönöm.
2016. márc. 23. 23:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Na, most engedte, így megjegyezném, nem tudom, miért lenne gáz a kiegészítő szöveg. De aki ezt írta, nem magyarázta el, így nyilván nem várja el, hogy értsem.
2016. márc. 23. 23:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Sztem azért nem mindegy, mi számít kezdeményezésnek. Mert pl. az nem mindegy, hogy csak a leszólítást / randira hívást veszi annak, vagy nem is ad egyértelmű jeleket (szemezés, flört, kedveskedés). Mert utóbbi esetben, ha amúgy vonzó az adott embernek, akkor sztem simán összejön a dolog, ha a pasas nem egy betoji vki.

Ha ilyen "ne is szólj hozzám" kisugárzása van, túráztatja a pasast, akkor akár lehet. De ehhez tényleg több minden kell. Szerencsétlenség (pl. nem olyanok udvarolnak neki, aki neki tetszene, vagy ha nem is érdeklődik iránta senki), taszító kisugárzás, tényleg kritikán aluli ocsmányság (lehet mondani, hogy mindenki szép, de azért van az az alja kategória...), nem jár emberek közé. Szóval CSAK azért, mert nem kezdeményez, sztem nem, csak ha az előbb felsoroltakkal párosul.

2016. márc. 24. 10:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes kifejtést.
2016. márc. 24. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!