Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy kereszténynek van joga...

Egy kereszténynek van joga undorodni attól, amit a melegek művelnek egymással az ágyban?

Figyelt kérdés

Mivel az utóbbi pár napban egyre gyakoribb az ilyen kérdés, az egyik alá írtam is, és le lettem nullázva.

Én undorodom attól, amit ők tesznek szex címszó alatt. Gusztustalannak tartom. Ha nem kötné senki az orromra, hogy ők a saját nemükhöz vonzódnak, akkor én ezt nem tudnám meg (nem is akarom tudni és soha nem is kérdezem, valami kényszer miatt viszont állandóan elmondják), és nem fordulna fel a gyomrom.

Miért zavarja ez az embereket, hogy képtelen vagyok nem hányinger nélkül gondolni az ő szexuális tevékenységükre, miért kell engem ez miatt állandóan bántani és megalázni?

2017. máj. 30. 09:08
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
38%

"mert nem épp természetes dolog"

Most attól függetlenül, hogy kinek mi a véleménye róla: ez TELJESEN természetes. A természetben előfordul - kb. annyira, mint az emberek között is.

Természetellenes pl. a nekrofília.

Ezért nem ártott volna, ha konkrétan leírják a Bibliában, hogy mivel volt gond.

Bár én el tudom képzelni, hogy néhány hívőnek/apostolnak már az is természetellenes, ha egy teve nyereg nélkül fut (vagy ha Torgyán feláll a parlamentben).

2017. jún. 1. 00:41
 32/50 anonim ***** válasza:
61%
Részemről nem vagyok hívő. De ettől függetlenül is még nem nagyon láttam állatokat azonos nemből egymáson mászni. De lehet csak én nem voltam elég figyelmes...
2017. jún. 1. 00:44
 33/50 A kérdező kommentje:

No, hát látom, hogy a liberális eszme szerint undorodni is bűn. Igen, erről beszéltem.

(és igen, nőként a leszbikusság sem okoz bennem gyönyört, inkább az undort érzem, mikor orromra kötve elvárják, hogy akkor én most tapsikoljak.)

2017. jún. 1. 07:36
 34/50 anonim ***** válasza:
15%

Kedves mirőlszól!

Kimeríted azt a kategóriát,akikről Pál írt.

Számodra akkor sem lenne Isten akaratával ellentétes a homoszexualitás,ha 1000 helyen ítélné el a Biblia,leírva naturálisan azt,amit a leszbik,és a ßuzik csinálnak,mert

balgatag szíved megsötétedett.Magadat bölcseknek vallván, balgataggá lettél.

2017. jún. 1. 08:34
 35/50 Madár Dániel válasza:
50%
Ha egy férfi egy másik férfival hál, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, akkor mindketten viseljék bűnük büntetését, és halállal lakoljanak, mert utálatos bűnt követtek el. - 3 Mózes 20:13
2017. jún. 1. 15:10
 36/50 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező, elfogadom, hogy tévedhetek. Egyszer majd talán megvilágosodok és megértem mitől különbek a te érzéseid és vágyaid, mint más embereké. Gondolom te soha semmilyen módon nem tértél el attól amit a Biblia természetesnek nevez, még akkor sem, ha itt senki el nem tudta árulni nekem, hogy milyen az.
2017. jún. 1. 20:02
 37/50 anonim ***** válasza:
Hogy mit "művelnek az ágyban", az szerintem inkább a nem rendeltetésszerű használat kategória. Pótcselekvés.
2017. jún. 2. 02:16
 38/50 anonim ***** válasza:
0%

Úristen, de káros ez a szörnyű bigott, erkölcs huszár hozzáállás.

A szexualitás közügy, nem pusztán a hálószobába való. Lehessen róla beszélgetni.

Majd én eldöntöm, hogy undorítónak találom-e.

Nem misztikusabb, mint a politikát kivesézni. Hál'Isten, hogy normális emberek neveltek, nem vallás fanatikusok.

2017. jún. 3. 09:52
 39/50 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, persze, lehessen róla beszélgetni, de a szexualitás megélése igenis a hálószobába tartozik, nem kell ehhez vallási fanatikusnak lenni. Úgy gondolom, a szexualitás a legbensősegesebb dolog, ami két ember közt letrejöhet, és ez igenis kettőjükre tartozik. Pl. én azt is undorítónak találtam, amikor a kolis szobatársam azt ecsetelte nekem, hogy hogyan elégítették ki egymást a párjával. Pedig heteroszexuális párról van szó. Úgy gondolom, ez csak arra a két emberre tartozik. :)
2017. jún. 3. 10:24
 40/50 anonim ***** válasza:
30%

#39 Úgy gondolom, ha te személy szerint undorítónak találod a csevejt, majd szólsz erről a beszélgető partnerednek. Ne csináljunk azonban a te személyes undorodból és prüdériádból társadalmilag érvényes szabályokat. :)

Ha a két ember úgy érzi, hogy ez nem csupán kettőjük dolga, de szeretnék ezt megbeszélni másokkal, legyen rá lehetőségük. Akár a te károdra is, hogy hallasz 1-2 kellemetlen mondatot, amíg nem hagyod el a beszélgetést.

2017. jún. 3. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!